📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wujasowi w ryj zajebał, sadol jak nic.
ta bardziej owłosiona małpa okazała sie bardziej cywilizowana od tego ciapaka
Jak zobaczę czarnego, który wyciąga do mnie łapę po jedzenie też tak zrobię
Czego spodziewać się po ludziach, którzy na zajebany syfem, padliną i śmieciami ciek wodny mówią "święta rzeka" i wchodzą w to, żeby zażyć oczyszczających kąpieli?
masakra, roznica miedzy nimi jest taka tylko ze jedno z nich nosi ubranie
Co to kurwa było, o chuj. Spodziewałem się że małpa zajebie mu coś, albo że w ogóle coś zrobi, ale to że ciapak zajebie jej lepe na pysk, w życiu.
mrokussw napisał/a:
I oni sa rowni nam ? Serio ?
A Polacy nie odpierdalają głupich akcji? Mało to dresów męczy psy i koty dla jaj? Jak to mawiał Pawlak, świat dzieli się na mądrych i głupich. Radzę ci sie trochę dokształcić. Zacznij od przeczytania Guns, Germs, and Steel : goodreads.com/book/show/1842.Guns_Germs_and_Steel
Dostępne w oryginale na torrentach jak ci szkoda kasy.
Żeby zrozumieć jak mało wart jest patriotyzm proponuje przeczytać Necessary Illusions: goodreads.com/book/show/848628.Necessary_Illusions
Jak już sie rozczytasz to lecimy dalej: Proudhon, Bakunin, Kropotkin, Berkman i inni. Nie możesz przegapić klasyka Williama Godwina: Enquiry Concerning Political Justice.
Z nowszych prac, możesz rzucić okiem na The Truth about Patriotism: dukeupress.edu/the-truth-about-patriotism/?viewby=title
A na koniec zostawię ci trzy cytaty do przemyślenia.
"Patriotism is a superstition artificially created and maintained through a network of lies and falsehoods; a superstition that robs man of his self-respect and dignity, and increases his arrogance and conceit.” Emma Goldman
"Patriotism is the virtue of the vicious" Oscar Wilde
"Nationalism is an infantile disease. It is the measles of mankind." Albert Einstein
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów