Program "nowy zawód" i przebranżowienie osób 40+ średnio się sprawdza
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Program "nowy zawód" i przebranżowienie osób 40+ średnio się sprawdza
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dokręcanie zawsze idzie zgodnie ze wskazówkami zegara a on lub ona bo nie wiadomo co to jest kręci na odwrót
Przeprowadzali w USA test IQ na szerszą skalę i już na początku przestali. Wyniki były zatrważające. Ogromna ilość amerykanow ma iq na pograniczu inteligencji niższej niż przeciętna a upośledzeniem umysłowym
Robota lekka, łatwa i przyjemna- można tak do emerytury
"hakowy" u nas na to trzeba papier ... moze to i dobrze . Pewnie niejeden by kręcił tym hakiem
russian-roulette napisał/a:
Dokręcanie zawsze idzie zgodnie ze wskazówkami zegara a on lub ona bo nie wiadomo co to jest kręci na odwrót
Robi to prawidłowo, gdyby można to było wkręcić.
Dajcie jej smaru, bo łożyska popali
Gdyby to był jakiś czekoladowy kolega, to za pewne nie doczekalibyśmy się końca.
Oczywiście, że nie zawsze. Lewe gwinty są często stosowane przy sprzęgłach wiskotycznych (wiskoza), w śrubie rzymskiej, czy np w lewym pedale roweru.
Nie zawsze. Przykładowo piła tarczowa obracająca się zgodnie z zegarem jest mocowana na lewym gwincie, żeby podczas cięcia się nie odkręciła.
Robienie sobie żartów ze słabszych, bo upośledzonych, jest..... fajne
Ono tam kreci do dziś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów