Siemanko ostatnio coś pierdutło mi w kolanie, trochę mnie napierdzialało więc pojechałem z tym na rtg, po dwoch godzinach oczewiania Doktor specjalista zawolal mnie do swojego gabinetu i mowi : kolano jest skrecone a po za tym nic innego tutaj nie widze .. jak myslicie mylil sie ?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Rzepka się sypła?
BTW, ja trafiłem na takiego speca że kilku spękań kości nie zauważył na zdjęciu. Gdybym prześwietlił wszystko co bolało to pewnie by było kilkanaście.
BTW, ja trafiłem na takiego speca że kilku spękań kości nie zauważył na zdjęciu. Gdybym prześwietlił wszystko co bolało to pewnie by było kilkanaście.
zanim zaczniecie hejtowac/smieszkowac - biedny doktur pewnie z litra wypil i byl zmeczony.
jest to jednodłamkowe złamanie rzepki bez przemieszczenia
jedno odłamkowe złamanie rzepki bez przemieszczenia
jedno odłamkowe złamanie rzepki bez przemieszczenia
Może trzeba coka colę wstrzyknąć miejscowo aby rozpuścić ten odłam ?
I dlatego każdy powinien posiadać broń.
Musisz wstawić cycki swojej panny, na podstawie biustu będę w stanie ocenić kondycję twojego kolana.
Dam ci namiary na zajebisty zakład pogrzebowy. Jak skorzystasz to ja dostanę rabat. Weź to pod uwagę
Proponuję tutor gipsowy na 6 tygodni
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów