📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:06
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Na harda z tym to pożywka dla pedofili:P w 6:20 widać cipkę małej dziewczynki...
Feragas napisał/a:
Na harda z tym to pożywka dla pedofili:P w 6:20 widać cipkę małej dziewczynki...
Faktycznie
"more masz zadzwonic?"
i w 21:30 znów 2 cipki widać, więc na harda to dajcie lepiej:P
w 22:21 znów cipka małej dziewczynki, 23:52 znów cipka.
w 22:21 znów cipka małej dziewczynki, 23:52 znów cipka.
A może to normalni ludzie z normalnymi problemami? Eeee, żartowałem
Ps. ten koleś w ciąży najlepszy.
Ps. ten koleś w ciąży najlepszy.
od dawna pisalem ze to jest yu tub 2 i wrzuta pod ukryta nazwa sadostic sadysta jest ten co wymyslil ta stronke zbija kabze na reklamie a mody trzepja fujary jednym slowem huja robja
tomkararek napisał/a:
od dawna pisalem ze to jest yu tub 2 i wrzuta pod ukryta nazwa sadostic sadysta jest ten co wymyslil ta stronke zbija kabze na reklamie a mody trzepja fujary jednym slowem huja robja
huja robja
Ty tak serio ??
Ciekawe kiedy cyganie wpadną na to, że mogą wpierdalać siebie nawzajem.
irish napisał/a:
oglądałem to kiedyś, u nich jest święto jak śmieciarka przywiezie śmieci, cała wiocha leci grzebać w odpadach, zabawie i uciechom nie ma końca
nie pamietam w ktorej to minucie było, ale jeden z nich bedzie mowil wtedy ze specjalnie sobie auta pokupywali żeby być szybciej na wysypisku przed resztą
edit/ haha znalazłem, 22:30
22 minuta sie zaczyna
35 minuta kamerzysta jak leci kurwa oglądnąłem całe...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów