📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
44 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Jakby chcieli to by tak nie żyli. Liczą że ktoś im zapłaci za wszystko? A jak jest chociażby w afryce? Dzieciaki zapierdalają po wodę wiele kilometrów, a cyganie mają to w dupie, wolą nic nie pić i nic nie jeść. Mają tereny, mogę się założyć że nawet jakby na dziko jakoś pola uprawiali, władza by im nic nie zrobiła, byle by mieć od nich święty spokój, a oni mieli by zarówno co jeść, oraz jakiś towar na wymianę lub sprzedaż. Ale po co, przecież aż tak strasznie nie jest..
Niby nie mają co jeść, a co drugi gruby jak nie wiem. Z pewnością to od brakuj jedzenia..
Niby nie mają co jeść, a co drugi gruby jak nie wiem. Z pewnością to od brakuj jedzenia..
ale co prawda to prawda, babka chce prace zdobyc a tu lipa. Nie wrzucajmy ich do jednego wora
25:19 - spadłem z krzesła!
ze strachu
ze strachu
Oni są naprawdę tacy popierdoleni? Zbudować im domy, dać im jeść? A słyszeli kiedyś kurwa o pracy? Nie wiem po się utrzymuje te cygańskie pasożyty. 1000 koron dla każdej z tych rodzin a oni totalnie nic z siebie nie dają.... Może kiedy naprawdę nie mieliby co jeść zaczęliby pracować lub zdychać..... albo mordować, ale od czego jest wojsko.
Nosz Kurwa !! Odłamkowy ładuj ! Chuj może być i Atom ! Jak ja ich kurewsko kurwa nie na widzę !!
Niby ta dziewczyna chce uciec od tego syfu, ale jak by dostała robote to wynosiła by sobie to czy tamto, bo jej się należy.
MISIEQM1 napisał/a:
Na wstępie zaznaczę, że zdecydowanie jestem rozczarowany tym dokumentem, prawie godzinne ganianie po jakiejś wiosce i tyle
Też chciałbym, żeby po tej wiosce przez godzinę biegał pluton Marines, testując nowy sprzęt i nagrywając filmiki ale trudno, ustawa o ochronie zwierząt zabrania
MISIEQM1 napisał/a:
... dziewczyna chciała dostać robotę i ch**a niema bo co! Bo jest Romką
Dokładnie, jest romką, wysoko wykwalifikowanym pracownikiem stworzonym do obijania się i kradzieży.
Rom nie może uczciwie pracować, w momencie podjęcia pracy w mózgu przepalają mu się jakieś obwody i umiera.
MISIEQM1 napisał/a:
szkoda gadać nikt z nas już świata nie zmieni.
Był jeden co próbował, popełnił samobójstwo w bunkrze, w Berlinie.
Cały czas mówią że nie mają co jeść a wszyscy noszą przed sobą bandziochy jak cysterny i nie sądze a żeby były one napełnione powietrzem.
"my nie mamy co jeść" - powiedział koleś ważący ze 140kg (23 minuta)
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów