📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Aha.. dobitnie zrozumiałem, że 1,4 w moim seacie jest jednak słabe.. LOL. Konkrecik, piękne w chuj
Fajne, po prostej.
z kamery w aucie jak zwykle chuja widać. urwany filmik w momencie gdy liczyłem na najlepsze
primex napisał/a:
to amerykanie potrafią zmieniać biegi w manualnej skrzyni ?
To pewnie Polak spierdala kradzionym Shelby.
To pewnie Polak spierdala kradzionym Shelby.
no tak ... każdy polak to złodziej , w sumie to masz racje ostatnio ja osobiście w sklepach w dziale gdzie są warzywa ładowałem do siatki 2 pieczarki dostałem naklejke na 10 groszy i potem ładowalem do pelna, można sporo zaoszczędzić
camperboy napisał/a:
Nic nie czuje :/
może masz katar ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów