i jedziesz dalej
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Pomniki, czy tam figurki raczej nie jedzą.
Stabłowicka 131, 54-062 Wrocław, tel. 607828984
Jeśli masz coś zrobić jutro, zrób to pojutrze w ten sposób będziesz miał 2 dni wolnego.
Chuj wie co w tym ma niby być śmiesznego. Chyba ,że ukryłeś w tym swoją nienawiść do PiS , Rydzyka , Radia Maryja dzięki czemu zyskasz ogólny szacunek wśród gimbusów.
wygląda jakby szczytował
Mimo , że dostał snickersa to nadal jakiś przybity
ale masz racice, ja pierdole ..
mi sie totalnie nie podoba zianie z Jezusa. nie wiem czy zauważyliście, ale teraz stało sie to mega modne. Teraz sobie każdy smieje z koscioła, wiary, a połowa kurwa za rączke do kościoła z mamusią co niedziela zapierdala.
Krzygon - ogarnij pojęcie suchar..
@wubepe dokładnie, zwłaszcza że większość to nie są inteligentni ateiści z przekonaniami i poglądami, tylko leniwe młotki którym po prostu się nie chce do kościoła chodzić, tudzież są takimi nonkonformistami że chcą być ateistami jak ich znajomy czy chuj wie co
@Obywatel - chłopie, jeśli ten obrazek wzbudził we mnie politowanie, i chciałem Ci wyjaśnić że to nie łączy się tylko z moja wiarą tylko z jego tępotą, to chyba mogę go nazwać sucharem?
@Obywatel - chłopie, jeśli ten obrazek wzbudził we mnie politowanie, i chciałem Ci wyjaśnić że to nie łączy się tylko z moja wiarą tylko z jego tępotą, to chyba mogę go nazwać sucharem?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów