Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
chłopcze z chłopakiem dody w avatarze - nie mów mi, co mam robić, a czego nie.to jego sprawa z kim się zadaje, nie wtrącaj się.
Test na idiotyzm co najwyżej.statystyka to dosyć niewdzięczna dziedzina, tak naprawdę w 5 rodzinach może nie być żadnej kurwy, a w 1 może być ich 7.odp. nie ma wystarczająco dużo danych by prawidłowo odpowiedzieć blablabla.zdałem?
Spis powszechny służy statystyce, ale się na niej nie opiera.
P&P = poczytaj i pokształć się, bo na dzień dzisiejszy to tak nie za bardzo.
masz tu linka, jestem dzisiaj w świetnym nastroju to 'pomagam':
pl.wikipedia.org/wiki/Narodowy_Spis_Powszechny_2002
Kto jeszcze chce się sprzeczać? Ja naprawdę to lubię, a i czas mam:)
Ale według logiki za taki poziom inteligencji to powinieneś już dawno nie żyć. Piszecie bzdury tylko po to, by się wykazać, a posty te czasem mają się nijak do wątku i poprzednich postów. No, jest tu kilku, którzy ogarniają i potrafią racjonalnie przedstawiać swoje poglądy. Ale bez obawy - Ty do nich według mnie na pewno nie należyszwedlug statystyki ja i moj pies mamy po 3 nogi.
PS. Pies ma łapy, nie nogi. Dziwię się, że wcześniej luki24 nie zauważył tego błędu w Twoim poście. (:
pewnie, nie widzę problemuMartina, a jak Ci kupie spodnie i nową komórke to mi się oddasz
Zmieńcie na:
Spis powszechny służy statystyce, a nią nie jest.
@marcin_ , po pierwsze nie mam siostry a po drugie nie powiedział że co druga kobieta w każdej rodzinie tylko co druga polka ;] nie zmuszaj mnie do kontynuowania tematu o rodzinie ^^
Test na idiotyzm co najwyżej.
jak narazie to zauważyłem że jesteś raczej mistrzem obrażania swojego monitora niż mistrzem kłótni.
Spis powszechny służy statystyce, a nią nie jest.
ale się na niej opiera, więc tak ostre słowa z twojej strony są zwyczajnie niepotrzebne (chyba nie muszę też wspominać o jakim poziomie kultury osobistej świadczą)
P&P = poczytaj i pokształć się, bo na dzień dzisiejszy to tak nie za bardzo.
masz tu linka, jestem dzisiaj w świetnym nastroju to 'pomagam':
pl.wikipedia.org/w...Powszechny_2002
dzięki za troskę, obejdzie się, za to link mi się przyda, dziękuję serdecznie
Ale według logiki za taki poziom inteligencji to powinieneś już dawno nie żyć. Piszecie bzdury tylko po to, by się wykazać, a posty te czasem mają się nijak do wątku i poprzednich postów.
zawsze mnie zastanawiało jaką satysfakcję może dać wykazanie się przed kilkoma podpisanymi avatarami, które i tak cię oplują przy najbliższej okazji, skoro masz czas to mógłbyś mi to wyjaśnić, panie logiku?
Martina, Mówiłaś o 2 a ja daje
~Linekk, tak. Ci panowie mają problemy
Nergal, może czas, byś poświęcił się analizie zachowań społecznych i doszedł do tego, co daje satysfakcje, a co nie? To, że jadę po osobach, które piszą gnioty to chyba logiczne Forum jest dla osób +18, czyli względnie rozumnych. I nikt mnie nie opluje, bo z nikim tutaj spotykać się nie zamierzam, neva eva.
Powtórzę się: używam wulgaryzmów i się tego nie wstydzę, nie unikam konfrontacji mających na celu "pouczenie mnie" etc. Cóż, nie znasz mnie w życiu osobistym, więc chyba [tak, nie masz] nie masz prawa mówić, ani kreślić tu aluzji na temat mojej kultury osobistej, bo to będzie po prostu taki faux paux z Twojej strony. - Tak wynika z savoir vivir'u. : > Ale zapewniam Cię, nie obrażam ludzi bez potrzeby, nie klnę bez potrzeby, ustępuję babciom miejsca, nawet pomagam przez jezdnię przejść. Jeszcze jakieś pytania? [<3 forum, lof ;d]
marcin_, Bo na katolickiego trolla szkoda klawki idź się wypłakać do mamusi i siostrzyczki
Taki z niego katol jak ze mnie lindsay lohan.
Powtórzę się: używam wulgaryzmów i się tego nie wstydzę, nie unikam konfrontacji mających na celu "pouczenie mnie" etc. Cóż, nie znasz mnie w życiu osobistym, więc chyba [tak, nie masz] nie masz prawa mówić, ani kreślić tu aluzji na temat mojej kultury osobistej, bo to będzie po prostu taki faux paux z Twojej strony. - Tak wynika z savoir vivir'u. : > Ale zapewniam Cię, nie obrażam ludzi bez potrzeby, nie klnę bez potrzeby, ustępuję babciom miejsca, nawet pomagam przez jezdnię przejść. Jeszcze jakieś pytania? [<3 forum, lof ;d]
True, true. Chociaż numeru z babciami jeszcze nie widziałem
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów