18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 56 minut temu

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
R................g 2009-10-07, 17:18
Martina, a jak Ci kupie spodnie i nową komórke to mi się oddasz
Zgłoś
marcin_ 2009-10-07, 17:29 1
jonek00 napisał/a:

to jego sprawa z kim się zadaje, nie wtrącaj się.

chłopcze z chłopakiem dody w avatarze - nie mów mi, co mam robić, a czego nie.

jonek00 napisał/a:

statystyka to dosyć niewdzięczna dziedzina, tak naprawdę w 5 rodzinach może nie być żadnej kurwy, a w 1 może być ich 7.odp. nie ma wystarczająco dużo danych by prawidłowo odpowiedzieć blablabla.zdałem?

Test na idiotyzm co najwyżej.

Spis powszechny służy statystyce, ale się na niej nie opiera.

P&P = poczytaj i pokształć się, bo na dzień dzisiejszy to tak nie za bardzo.
masz tu linka, jestem dzisiaj w świetnym nastroju to 'pomagam':
pl.wikipedia.org/wiki/Narodowy_Spis_Powszechny_2002

Kto jeszcze chce się sprzeczać? Ja naprawdę to lubię, a i czas mam:)

erniii napisał/a:

wedlug statystyki ja i moj pies mamy po 3 nogi.

Ale według logiki za taki poziom inteligencji to powinieneś już dawno nie żyć. Piszecie bzdury tylko po to, by się wykazać, a posty te czasem mają się nijak do wątku i poprzednich postów. No, jest tu kilku, którzy ogarniają i potrafią racjonalnie przedstawiać swoje poglądy. Ale bez obawy - Ty do nich według mnie na pewno nie należysz

PS. Pies ma łapy, nie nogi. Dziwię się, że wcześniej luki24 nie zauważył tego błędu w Twoim poście. (:
Zgłoś
M................a 2009-10-07, 17:31
Baalp napisał/a:

Martina, a jak Ci kupie spodnie i nową komórke to mi się oddasz

pewnie, nie widzę problemu
Zgłoś
marcin_ 2009-10-07, 17:36
Spis powszechny służy statystyce, ale się na niej nie opiera.

Zmieńcie na:
Spis powszechny służy statystyce, a nią nie jest.
Zgłoś
Saia 2009-10-07, 18:00
@Martina a bardzo ładna jesteś ?

@marcin_ , po pierwsze nie mam siostry a po drugie nie powiedział że co druga kobieta w każdej rodzinie tylko co druga polka ;] nie zmuszaj mnie do kontynuowania tematu o rodzinie ^^
Zgłoś
marcin_ 2009-10-07, 18:17
Ja nigdy do niczego nie zmuszam.
Zgłoś
M................a 2009-10-07, 18:35
Saia napisał/a:

@Martina a bardzo ładna jesteś ?

co kto lubi
Zgłoś
grauper 2009-10-07, 19:07
KURWA marcin_ SERIO JESTES ADMINEM NA KATOLICKIM FORUM ?? !! Jeżeli tak to mam ci jedno do powiedzenia ;] WYPIERDALAJ KATOLIKU !! ZGIN I PRZEPADNIJ ;]
Zgłoś
jonek00 2009-10-07, 19:08
marcin_, nie mów mi czego mam nie mówić

Cytat:

Test na idiotyzm co najwyżej.

jak narazie to zauważyłem że jesteś raczej mistrzem obrażania swojego monitora niż mistrzem kłótni.

Cytat:

Spis powszechny służy statystyce, a nią nie jest.

ale się na niej opiera, więc tak ostre słowa z twojej strony są zwyczajnie niepotrzebne (chyba nie muszę też wspominać o jakim poziomie kultury osobistej świadczą)

Cytat:

P&P = poczytaj i pokształć się, bo na dzień dzisiejszy to tak nie za bardzo.
masz tu linka, jestem dzisiaj w świetnym nastroju to 'pomagam':
pl.wikipedia.org/w...Powszechny_2002

dzięki za troskę, obejdzie się, za to link mi się przyda, dziękuję serdecznie

Cytat:

Ale według logiki za taki poziom inteligencji to powinieneś już dawno nie żyć. Piszecie bzdury tylko po to, by się wykazać, a posty te czasem mają się nijak do wątku i poprzednich postów.

zawsze mnie zastanawiało jaką satysfakcję może dać wykazanie się przed kilkoma podpisanymi avatarami, które i tak cię oplują przy najbliższej okazji, skoro masz czas to mógłbyś mi to wyjaśnić, panie logiku?
Zgłoś
.................. 2009-10-07, 19:09
Co tu się dzieje, wyzwiska jakieś czy co?
Zgłoś
M................a 2009-10-07, 19:16
Zgłoś
P................t 2009-10-07, 20:23
marcin_, Bo na katolickiego trolla szkoda klawki idź się wypłakać do mamusi i siostrzyczki
Martina, Mówiłaś o 2 a ja daje

Zgłoś
M................a 2009-10-07, 20:30
Priest, mówiłam o 20 ;p bo o ile dolara nie szkoda, o tyle już 20 to dość sporo :C
Zgłoś
marcin_ 2009-10-07, 20:34 1
grauper i Priest oficjalnie zostają moimi ulubionymi bucami tutaj Jak można było w takie coś uwierzyć? xd
~Linekk, tak. Ci panowie mają problemy

Nergal, może czas, byś poświęcił się analizie zachowań społecznych i doszedł do tego, co daje satysfakcje, a co nie? To, że jadę po osobach, które piszą gnioty to chyba logiczne Forum jest dla osób +18, czyli względnie rozumnych. I nikt mnie nie opluje, bo z nikim tutaj spotykać się nie zamierzam, neva eva.

Powtórzę się: używam wulgaryzmów i się tego nie wstydzę, nie unikam konfrontacji mających na celu "pouczenie mnie" etc. Cóż, nie znasz mnie w życiu osobistym, więc chyba [tak, nie masz] nie masz prawa mówić, ani kreślić tu aluzji na temat mojej kultury osobistej, bo to będzie po prostu taki faux paux z Twojej strony. - Tak wynika z savoir vivir'u. : > Ale zapewniam Cię, nie obrażam ludzi bez potrzeby, nie klnę bez potrzeby, ustępuję babciom miejsca, nawet pomagam przez jezdnię przejść. Jeszcze jakieś pytania? [<3 forum, lof ;d]
Zgłoś
Robson.K6 2009-10-07, 20:55
Priest napisał/a:

marcin_, Bo na katolickiego trolla szkoda klawki idź się wypłakać do mamusi i siostrzyczki

Taki z niego katol jak ze mnie lindsay lohan.

marcin_ napisał/a:

Powtórzę się: używam wulgaryzmów i się tego nie wstydzę, nie unikam konfrontacji mających na celu "pouczenie mnie" etc. Cóż, nie znasz mnie w życiu osobistym, więc chyba [tak, nie masz] nie masz prawa mówić, ani kreślić tu aluzji na temat mojej kultury osobistej, bo to będzie po prostu taki faux paux z Twojej strony. - Tak wynika z savoir vivir'u. : > Ale zapewniam Cię, nie obrażam ludzi bez potrzeby, nie klnę bez potrzeby, ustępuję babciom miejsca, nawet pomagam przez jezdnię przejść. Jeszcze jakieś pytania? [<3 forum, lof ;d]

True, true. Chociaż numeru z babciami jeszcze nie widziałem
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem