18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 55 minut temu

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jonek00 2009-10-07, 20:56
Cytat:

Nergal, może czas, byś poświęcił się analizie zachowań społecznych i doszedł do tego, co daje satysfakcje, a co nie?

racja, chyba to zrobię. I mam prośbę, nie pisz do mnie Nergal.

Cytat:

To, że jadę po osobach, które piszą gnioty to chyba logiczne

nie dla mnie, ja raczej nie mam w zwyczaju "jeździć" po ludziach, sorry, tak mnie rodzice wychowali, nic na to nie poradzę

Cytat:

I nikt mnie nie opluje, bo z nikim tutaj spotykać się nie zamierzam, neva eva.

to była metafora (następnym razem będę uprzedzał)

Cytat:

Cóż, nie znasz mnie w życiu osobistym, więc chyba [tak, nie masz] nie masz prawa mówić, ani kreślić tu aluzji na temat mojej kultury osobistej, bo to będzie po prostu taki faux paux z Twojej strony. - Tak wynika z savoir vivir'u.

racja, nie znam cię w życiu osobistym, ale jak mówi stare powiedzenie "jak cię widzą, tak cię piszą", sam wystawiasz o sobie świadectwo "jadąc" po ludziach tudzież (nad)używając wulgaryzmów jak sam piszesz (nie ważne czy słusznie czy nie), toteż pisanie że nie mam prawa oceniać twojej kultury osobistej po tym jak mnie obrażasz jest zwyczajnie niedorzeczne. (ale masz rację, wytykanie ludziom ich wad publicznie jest nieuprzejme, przepraszam )
Zgłoś
k................7 2009-10-07, 20:56
marcin_ napisał/a:

"Co druga Polka" - przypominam, że kobiety w Twojej rodzinie to na 96,4%~ to też Polki ;D

Priest, Saia i konio167 - pytanie maturalne. Jeżeli macie mamę i siostrę w rodzinie, to która z nich to kurwa?

Na jakiej podstawie możesz opisywać stan etniczny jego rodziny w takim stopniu ?
Marcin... Jakby to ująć..
Trafiłeś na forum którego specjalizacją jest wyszczęgolnienie i wyśmiewanie głupoty ludzkiej bądź zachowań których człowiek rozumny powinien sie wystrzegać i wybacz brak w wypowiedzi terminów łac ale patrząć na twoje w 95.6 "ciekawe argumenty" musze wziąść pod uwage ewentualną możliwość braku ich zrozumienia.
Postaram wiec wyrazić sie jaśniej.
Wytykasz brak inteligencji przedmówcy tylko dlatego że wytknał słabe strony statystyki ale własnie wysuniety przez niego argument o nich świadczy.
Według statystyki jest tak jak powiedział.
I mimo iż jego domniemany błąd opierałby sie na braku myślenia (jednak w statystyce liczą sie liczby i wyniki nie nasze własne uwagi bądź inteligencja. Tylko wyniki ! ) to sam dowalasz sie do szczegołu typu "pies ma łapy a nie nogi" - czy według Ciebie to argument "Mistrza kłótni" ?
Bo według mnie dziecka które nie ma jak sie bronić czepia sie szczegółów.
Nie mam zamiaru testować twojego poczucia humoru i wierzyc bądź nie w admina katolickiego forum ale nie zdziwiłoby mnie to bo tendecyjność chrześcijan do takich dyskusji jest za duża by sie nie charakteryzować prowadzonej przez nich dyskusji równie jałowej co próby nakłonienia "j"ezusa do pożyczania bez czekania na zwrot kierowane do żydów.
Zgłoś
.................. 2009-10-07, 21:05
Ja pierdolę, się porobiło. Teraz to userzy piszą odpowiedzi na pół strony, że się czytać nie chce.
Zgłoś
P................t 2009-10-08, 10:56
konio167, Niektórzy są pseudo inteligentami jak on i nie potrafią zrozumieć ironii, plując się do monitora
Zgłoś
b................o 2010-02-13, 22:00 2
Kreacje pani zgagi. Poker fejsu zdaje się ni ma, choć ja się tam nie znam.

Zgłoś
Człowiek Widmo 2010-03-28, 19:17 19
Czasem ciekawe pomysły przychodzą do głowy jak się człowiek nudzi:

Zgłoś
h................1 2010-03-29, 8:59
El Barto najlepszy
Zgłoś
Conscribo 2010-03-29, 15:00
jakby tu na jakimś 100$ banknocie coś było, to uznałbym to za efekt prawdziwej nudy
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem