Oskarżony o napad rabunkowy na sklep stwierdził, że to zbyt mało.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
@up
Spadł 10 razy ze schodów, potknął się o krzesło 5 razy i jego dupa od tego dnia nigdy nie wyda dźwięku podczas pierdzenia.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Spadł 10 razy ze schodów, potknął się o krzesło 5 razy i jego dupa od tego dnia nigdy nie wyda dźwięku podczas pierdzenia.
Akurat w tym dniu pewnie nic. bo nagranie. Myślę ze tydzień później był gruby wpierdol.
zachowanie przeciwników fantastico, a ci policjanci co go zabierają to obrońcy fantastico , ehehehhe
^^ to kto jest kim. Mógłbyś to szerzej wyjaśnić?
==============================================
Policjant pójdzie do lekarza, weźmie sobie tydzień wolnego, i dojebia idiocie "aggravated battery".
Zależy od stanu w którym mieszka, ale kary są podobne:
"(c) A person who knowingly commits the offense of aggravated battery upon a peace officer while the officer is engaged in, or on account of the performance of, his or her official duties shall, upon conviction thereof, be punished by imprisonment for not less than ten nor more than 20 years."
Ktoś chyba znalazł miłość w więzieniu i mu tęskno do parówy.
Zależy od stanu w którym mieszka, ale kary są podobne:
"(c) A person who knowingly commits the offense of aggravated battery upon a peace officer while the officer is engaged in, or on account of the performance of, his or her official duties shall, upon conviction thereof, be punished by imprisonment for not less than ten nor more than 20 years."
Ktoś chyba znalazł miłość w więzieniu i mu tęskno do parówy.
Koleś ma pewnie polskie korzenie.
Napad na sklep kilka miesięcy odsiadki, napaść na policjanta 10 do 20 LAT, koncertowo zjebał sobie życie
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów