📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@Syn_Milionera
No bo tak się dziwnie składa, że wśród sprawców przemocy 90% to faceci, a 10% kobiety, a wśród ofiar proporcje są odwrotne.
No bo tak się dziwnie składa, że wśród sprawców przemocy 90% to faceci, a 10% kobiety, a wśród ofiar proporcje są odwrotne.
Chce zobaczyć na Hardzie filmik,z maczetowanie tych jebanych szlałfów za to co zrobiły.
I młode brudne kurwie stało się sławne. Mam nadzieję że karma ją zniszczy.
Nie chciałbym wylądować w szpitalu, więzieniu, domu starc ow, szkole, żłobku, czy koszarach, tak samo jakbym nie chciał wylądować w aushvitz.
Te miejsca z regóły sa antyludzkie.
Te miejsca z regóły sa antyludzkie.
Nie mam skrupułów mógłbym zabijać itp, aczkolwiek Matce mojego największego wroga podałbym kromkę chleba, trzeba kurwa mieć zasady. Koniec kropka
Baronessa napisał/a:
Więc to są te ekskluzywne domy "spokojnej starości", gdzie płacisz 5000zł/mies. i masz profesjonalną opiekę? Strach się starzeć...
Chyba jedynym sensownym wyjściem jest wydanie na świat z 8-9 dzieciaków, z nadzieją, że któreś się ulituje i na starość się zajmą starą matką. Ba, jak porządnie je wychowasz, to każde z nich na zmianę będzie przyjeżdżało pomagać i opiekować się.
P.S. za 5000zł/miesiąc to po prostu dom starości, któremu daleko do miana "spokojnej starości", a przepaść do "ekskluzywnego".
A te kurwiszcza z filmu do ukrzyżowania wpizdu.
Kora Jackowska po ryju dostała
Na koniec kura starej się załączyła .
Poskakałbym po tej szmacie w fartuchu, do momentu w którym przestałaby oddychać.
Halman napisał/a:
a co to się stało? sie zapomniało i po polsku napisało?
Powoli uczę się waszego języka, ciężko jest dostać lekcje polskiego w Syrii.
Kurwy nie ludzie.
Mam nadzieję że seniorka ma co najmniej 2 synów, może nie drwali ale też nie dzisiejsze pizdy i że któryś z nich obejrzy ten film. Kurwa, chciałbym zobaczyć jak temu kurwiszonowi regulują płatność.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów