📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Ale trzeba mieć żałosne życie seksualne, żeby nagrywać emerytów podczas seksu...
Piękne, naprawdę piękne lata lecą a oni potrafią czerpać ile się da z życie. A wy marszczące się sadole, jebcie się. Nagrywający nie ujawnił twarzy, oni mają uciechę...cudowny obrazek
freaky co ty bredzisz w ogóle! Wyraźnie widać, że siwa babka jest a nie żaden modny kolorek włosów. Niesamowite jak ludzie potrafią naciągać fakty byle by tylko podpasowało pod ich chore tezy i wyobrażenia. A tfu!
freaky napisał/a:
@up. Prawdę mówiąc wspomniana pani wcale na babcię nie wygląda. Zdrowe zadbane włosy o modnym młodzieńczym kolorycie wskazują raczej na kobietę 30+, która kto wie, może należy do personelu i postanowiła dorobić do pensji u starego pierdziela przy forsie. Jeśli mam rację i kobieta żyje w związku, to dobrze, że nagranie trafiło do sieci- niech jej partner zrozumie skąd się wzięła ta opryszczka na ustach.
Tak bo siwe włosy są bardzo modne wśród kobiet w młodzieńczym wieku.
jaki wniosek,
warto zaoszczędzić parę ,,groszy ,, na starość
warto zaoszczędzić parę ,,groszy ,, na starość
Jeśli nastąpi cud i dożyję takiego sędziwego wieku to też chcę być w domu takiej sprośnej starości gdzie na powitanie dnia pielęgniarka pociągnie druta ze spawem.
-Ernest Hemingway
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów