📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Jak ją pogłaskał jeszcze Dobra opiekunka, dobra...
Kurwa dla takiego 70+ wzwód to jak wygrana w totka i ludzie kurwa zamiast siedzieć i grać kurwa w bingo czy co tam robią to chociaż mają normalne życie a tu jakaś pizda się trafi, co jej nikt nie possie i komóreczką nagra a potem w neta wpierdoli śmieszki heheszki...
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Kurwa dla takiego 70+ wzwód to jak wygrana w totka i ludzie kurwa zamiast siedzieć i grać kurwa w bingo czy co tam robią to chociaż mają normalne życie a tu jakaś pizda się trafi, co jej nikt nie possie i komóreczką nagra a potem w neta wpierdoli śmieszki heheszki...
@up. Prawdę mówiąc wspomniana pani wcale na babcię nie wygląda. Zdrowe zadbane włosy o modnym młodzieńczym kolorycie wskazują raczej na kobietę 30+, która kto wie, może należy do personelu i postanowiła dorobić do pensji u starego pierdziela przy forsie. Jeśli mam rację i kobieta żyje w związku, to dobrze, że nagranie trafiło do sieci- niech jej partner zrozumie skąd się wzięła ta opryszczka na ustach.
xiędzu
to sie ładnie Urban bawi
przecież ona ciumka mu landrynka bo w kieszeni szlafroka się przykleił
Podejrzewam, ze prawda jest o wiele bardziej prozaiczna, starszy pan zamówił sobie dziwkę i tyle.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów