📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A ja tam jestem za usuwaniem zbędnych warzywek ze świata. Tzn. pozwolić im samym się pousuwać. Na co mogą się jeszcze tacy przydać? Tylko się męczą.
Zajebałbym na miejscu.
@Kera, życzę Ci, żebyś nigdy nie była w takiej sytuacji.
Btw. @Gorzalka i też byś chciała, żeby Ci tak tą mordę obiła? :/
@Kera, życzę Ci, żebyś nigdy nie była w takiej sytuacji.
Btw. @Gorzalka i też byś chciała, żeby Ci tak tą mordę obiła? :/
Po pierwsze - może babcia chciałaby zejść już ze świata, ale niewiadomo kiedy zejście nastąpi i biedaczka się męczy?
Po drugie - opiekunkę bym bejsbolem zatłukła. Sama miałam praktyki pielęgniarskie i wiem jak upierdliwi potrafią być starsi ludzie (włącznie z lepieniem kulek z zawartości pampersa i rzucaniem ich w innych pacjentów i personel), ale jeśli ktoś wybiera związany z tym zawód to musi się liczyć z tą upierdliwością i nie dać samemu sobie odczłowieczyć drugiego ludzia...
Po drugie - opiekunkę bym bejsbolem zatłukła. Sama miałam praktyki pielęgniarskie i wiem jak upierdliwi potrafią być starsi ludzie (włącznie z lepieniem kulek z zawartości pampersa i rzucaniem ich w innych pacjentów i personel), ale jeśli ktoś wybiera związany z tym zawód to musi się liczyć z tą upierdliwością i nie dać samemu sobie odczłowieczyć drugiego ludzia...
Kończysz to liceum, starasz się dobrze napisać maturę, w końcu dostajesz się na studia, harujesz jak wół na tych pieprzonych sesjach, zdajesz je, w końcu masz tego mgr, czy coś takiego, idziesz do roboty, starasz się być uczciwy, szanować innych, swoim dzieciom mówisz, by robiły tak samo, poświęcasz się dla nich. Idziesz na emeryturę, dbasz o zdrowie, masz poczucie, że dobrze przeżyłeś swoje życie. Nagle choroba bierze górę, zdany jesteś na innych i trafiasz pod opiekę takiej czarnej torby jak ta, by ona cię biła, gdy Ty nie możesz nawet ręki podnieść.
"Niech ginie" - ja nie dawałbym jej na pal. Niech idzie do więzienia i tam ciężko haruje na pensję klawisza, który będzie jej pilnował. Będzie i spokojniej i spadnie bezrobocie, bo każdy gnój będzie generował jedno miejsce pracy.
"Niech ginie" - ja nie dawałbym jej na pal. Niech idzie do więzienia i tam ciężko haruje na pensję klawisza, który będzie jej pilnował. Będzie i spokojniej i spadnie bezrobocie, bo każdy gnój będzie generował jedno miejsce pracy.
Nawet hydraulik Mario (sądząc po czerwonym berecie) wiecznie młody nie będzie. Czas zapłacić za te wszystkie rozbite cegły i podeptane grzyby.
I już wiemy dlaczego każdy szanujący się artysta chce umrzeć młodo ...chyba odkryłem w sobie duszę artysty
brak słów ...............................
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów