📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
zabiłabym czarną zdzire
NA PAL z nią
NA PAL z nią
W takich wypadkach skłaniam się ku legalizacji samosądów społecznych. Zamknąć w piwnicy i robić z nią przez miesiąc to samo. Raczej by się później zastanowiła.
i tak kurwa z każdym, wobec kogo dowody są niepodważalne. Dopiero wtedy będzie można liczyć, iż ludzie zaczną działać w myśl zasady "nie czyń drugiemu, co Tobie niemiłe". Niestety ludzie u których występują m.in. takie przejawy skurwysyństwa, są za głupi, aby postawić się na miejscu drugiej.Ww. sposób nie dawał by im wyboru(no chyba ze w zakresie,czy pomyśleć wcześniej i postawić się w miejscu drugiej osoby, czy później fizycznie znaleźć się na jej miejscu)
no chyba że stara, ma w kontrakcie "sado-maso terating"
i tak kurwa z każdym, wobec kogo dowody są niepodważalne. Dopiero wtedy będzie można liczyć, iż ludzie zaczną działać w myśl zasady "nie czyń drugiemu, co Tobie niemiłe". Niestety ludzie u których występują m.in. takie przejawy skurwysyństwa, są za głupi, aby postawić się na miejscu drugiej.Ww. sposób nie dawał by im wyboru(no chyba ze w zakresie,czy pomyśleć wcześniej i postawić się w miejscu drugiej osoby, czy później fizycznie znaleźć się na jej miejscu)
no chyba że stara, ma w kontrakcie "sado-maso terating"
Jestem za eutanazją :]
you're so gay
Kurwa... i daj tu małpie coś do roboty to spieprzy to ;/
"Nie dyskutuj z idiotą,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem""Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię,to na człowieka,potem znów na świnię i na człowieka,ale nikt już nie mógł się połapać,kto jest kim
szuka złotych zębów
Tak naprawdę, jak pracownik miałby powiedzmy umyć zęby lub nakarmić nie miłej staruszce, która ma w "nich wyjebane". O właśnie tak.
Pani kapelusz uleciał
A czornej baseball'em jedzenie do pyska wpychać ! Szmata jebana, pierdolona w dupe bambusem !
A czornej baseball'em jedzenie do pyska wpychać ! Szmata jebana, pierdolona w dupe bambusem !
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów