nie znam chińskiego ale znęcanie się nad krnąbrnymi dziadkami jest uniwersalne na całym świecie...
nie znam chińskiego ale znęcanie się nad krnąbrnymi dziadkami jest uniwersalne na całym świecie...
Dom spokojnej starości w chinach...
Chyba nigdy w życiu nie wsiadł na skuter, że doczekał się spokojnej starości
Pielęgniarki tak samo miały dość. Ludzie na oddziale również i często krzyczeli nawet aby pizdę zamknęła jedna czy druga bo kurwa się wytrzymać nie daje.
Nie pochwalam tego co na filmie ale rozumiem. Tyle powiem.
nieraz miałem ochotę zajebać takiej starej kurwie jednej albo drugiej jak darły pizdę przez 20h na dobę nie dając innym spokoju swoim jęczeniem, darciem ryja, wzywaniem kurwa zmyślonych przyjaciół w postaci jezusa i maryuji najświętszej panienki oraz innymi rzeczami.
Dlatego nigdy nikogo z mojej rodziny nie oddam pod taką opiekę. Ja rozumiem że można mieć dość ale jeśli masz dość zmień kurwa pracę
Zgadzam się, też nigdy nie oddam nikogo z rodziny pod opiekę w Chinach.
Wystarczy, zrobić poszczególne oddziały, ale to zbyt skomplikowane. Więc wrzucają wszystkich do jednego wora (odzdziału). My pewnie też tak skończymy, na łóżku kopani w dupę.Jako ktoś kto był długo w szpitalu (zarówno na SOR jak i na oddziale) i przebywał ze starymi ludźmi (takimi w chuj starymi z zaawansowaną demencją na maxa) to nieraz miałem ochotę zajebać takiej starej kurwie jednej albo drugiej jak darły pizdę przez 20h na dobę nie dając innym spokoju swoim jęczeniem, darciem ryja, wzywaniem kurwa zmyślonych przyjaciół w postaci jezusa i maryuji najświętszej panienki oraz innymi rzeczami.
Pielęgniarki tak samo miały dość. Ludzie na oddziale również i często krzyczeli nawet aby pizdę zamknęła jedna czy druga bo kurwa się wytrzymać nie daje.
Nie pochwalam tego co na filmie ale rozumiem. Tyle powiem.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów