Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

podpis użytkownika
poker better than lifeTy chyba czegoś w tym filmiku nie zrozumiałeś.
W sekundzie 1:16 ukazuje się napis: "Reinige die Erde von der roten Bedrohung!"
Po polsku znaczy to: "Oczyść ziemie od czerwonego zagrożenia!"
I dokładnie tego dotyczył mój komentarz. Rozumiem, że niektórym czerwonym ten komentarz może się nie podobać.
Czerwoni też się nie wszystkim podobają, a i tak musimy z nimi żyć.
strasznie () mnie wk🤬iają tacy goście jak ty. nie mają wiedzy, wyszukują jakieś z dupy wyjęte cytaty w momencie jak im coś nie pasuje, coś tam próbują wyzywać od "czerwonych", tudzież "nazistów". Weź januszu wędkę czy inne narzędzie hobbistyczne, które uwolni cię od grażyny na łikend i przestań dzielić się swoimi "opiniami".
Pocałuj mnie w dupę nieuku schamiały, który z wędką i Grażyną za dużo czasu spędził zamiast się uczyć.

Moje tłumaczenie jest dokładnym tekstem z filmiku i bez tego tłumaczenia film jest niezrozumiały dla większości tłuków.
Potwierdzam moją opinie, że c🤬j w dupę wszystkich czerwonych niekształconych baranów.
A teraz się wścieknij i pogryź klawiaturę kmiocie.
Obejrzyj ten filmik jeszcze raz i znajdziesz ten tekst bezpośrednio w filmie ślepowronie.
@widez2
Pocałuj mnie w dupę nieuku zchamiały, który z wędką i Grażyną za dużo czasu spędził zamiast się uczyć.
Moje tłumaczenie jest dokładnym tekstem z filmiku i bez tego tłumaczenia film jest niezrozumiały dla większości tłuków.
Potwierdzam moją opinie, że c🤬j w dupę wszystkich czerwonych niekształconych baranów.
A teraz się wścieknij i pogryź klawiaturę kmiocie.
Obejrzyj ten filmik jeszcze raz i znajdziesz ten tekst bezpośrednio w filmie ślepowronie.
Dziękujmy, januszu, że podzieliłeś swą światłą opinię między nami "zchamiałymi" (potem sobie sprawdź prawidłową pisownię, o ile masz dostęp do słownika).
Dziękujmy, januszu, że podzieliłeś swą światłą opinię między nami "zchamiałymi" (potem sobie sprawdź prawidłową pisownię, o ile masz dostęp do słownika).
Dziękuję za prostacką uwagę.
Jedną literę poprawiłem, ale cała reszta mojego komentarza pozostaje i pozostanie w mocy.

Dziękuję za prostacką uwagę.
Jedną literę poprawiłem, ale cała reszta mojego komentarza pozostaje i pozostanie w mocy.
"Droga do oczyszczenia może i c🤬jowa, ale po oczyszczeniu będzie na bank po c🤬ju."
Niech pozostaje w mocy, moc twojego komentarza, mój drogi oczyścicielu.
"Droga do oczyszczenia może i c🤬jowa, ale po oczyszczeniu będzie na bank po c🤬ju."
Niech pozostaje w mocy, moc twojego komentarza, mój drogi oczyścicielu.
O widzę, że i teksty komentarzy wyjęte z kontekstu spod tego filmiku kradniesz.
Dowód mentalnego upadku.
Kibli nie czyszczę.
widzę, że i teksty komentarzy wyjęte z kontekstu spod innych filmików kradniesz
z czystej ciekawości, bo najwyraźniej próbuję nawiązać dialog albo z ruskim botem, albo z osobą upośledzoną. Jakie " komentarze wyjęte z kontekstu spod innych filmików" tutaj zauważyłeś?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie