📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
cycki sa, reszta cialka jest ruchalbym ale nie zmienia to faktu ze to tepa pizda
Tępa pizda bo pracuje jako hostessa ? I garnie za to w chuj hajsu :|. Ruchać to i może bys poruchał ale tylko jaska którego slinisz kiedy spisz...
Kto to kurwa jest dominika wodzianka? Aktorka? piosenkarka? modelka? kelnerka w barze mlecznym? Kurwa sie narobiło tych pseudo gwiazdek... ups sorry. CELEBRYTEK jak to teraz się lansuje w mediach.
mamo a ta pani pokazuje cycki -ale afera ja pierdole
@Velture
Zachodzi podejrzenie że jesteś debilem. Żadna z niej celebrytka, chyba że tak nazwiesz kogoś kto roznosi wodę i prezenty. Jak chcesz być fajny to zamiast pisać durne komentarze pierdolnij barana w ścianę.
Zachodzi podejrzenie że jesteś debilem. Żadna z niej celebrytka, chyba że tak nazwiesz kogoś kto roznosi wodę i prezenty. Jak chcesz być fajny to zamiast pisać durne komentarze pierdolnij barana w ścianę.
@UP, tak jakby w polskim ''show-biznesie'' nie było osób, które nawet wody nie roznosiły, a pudelek, fakt i inne plotkarskie ścierwa są pełne faktów z ich życia...
Zgadzam się z przedmówcami. Wodzianka to fajna dupa do zruchania, ale tępa jak ja pierdolę
Zgadzam się z przedmówcami. Wodzianka to fajna dupa do zruchania, ale tępa jak ja pierdolę
Co by nie mówić ale swego czasu panią Magdę Masny (ta pani od odsłaniania literek w "Kole Fortuny") oglądało przed telewizorami więcej osób niż Papieża i przemówienia Prezydenta (10 mln osób!) a to jest jakiś sukces A liczba osób które fapowały do "Pani z Legią" to też jakieś osiągnięcie życiowe, wyobraźcie sobie że jak będziecie mieli 80 lat to co powiecie o swoim życiu? "Urodziłem się, chodziłem do szkoły, pracy, emerytura i tyle", a co powie pani Wodzianka? "Urodziłam się, chodziłam do szkoły, pracowałam w telewizji, fapowało do mnie pół miliona internautów, emerytura i tyle"
Ruda jakie zdziwienie, a sama pewnie do tv trafila robiac komus loda, beztalencie. Dobrze ze w 2012 wszystko jebnie, bo juz mam dosc.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów