📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:03
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
pierdolisz, nic sie tu nie dzieje, okładają sie i każdy cały, no poza tym że kantówka jest zajebistą, dłuższa lepsza
no i teraz wiesz czemu w aucie nie możesz wozić bejsbola -)
Maczeta do prac ogrodowych, czyli jak kibol uniknął kary
krakow.wyborcza.pl/krakow/7,44425,19927299,maczeta-do-prac-ogrodowych-...
no i teraz wiesz czemu w aucie nie możesz wozić bejsbola -)
Maczeta do prac ogrodowych, czyli jak kibol uniknął kary
krakow.wyborcza.pl/krakow/7,44425,19927299,maczeta-do-prac-ogrodowych-...
W chuj sprzętu, zero talentu. Większy, cięższy z maczetą,, a rozjebał go mały czarnuch z dechą. xD
niby można, ale....
jak trafisz w okoliczności jakiegoś meczu ustawi to za huja się nie wybronisz:-)
czasopismo.legeartis.org/2017/04/posiadanie-oryginalnego-kija-bejsbolowego/
jak trafisz w okoliczności jakiegoś meczu ustawi to za huja się nie wybronisz:-)
czasopismo.legeartis.org/2017/04/posiadanie-oryginalnego-kija-bejsbolowego/
Białas większy, silniejszy. Piwko dla asfalta się należy, zacnie zwyciężył!
Poiebana akcja normalnie jak wiesz, ze gosciu chce sie napierdalac to starasz sie chociaz trzymac dystants, a ten daje mu podejsc sobie na face off z maczeta w reku po tym jak juz mu wczesniej zajebal zamiast go napierdalac decha z daleka.
majeńka napisał/a:
Białas większy, silniejszy. Piwko dla asfalta się należy, zacnie zwyciężył!
widać że chłop nie chciał rozlewu krwi gdyby bił się na poważnie nic z sztacheciarza by się nie ostało.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów