@swolocz która mnie disowala (ponoc intelligence)
Nic nie mam wspólnego z zawodowym jeżdżeniem
Ale jako mężczyzna mam do czynienia z przeładowaniem systemu, zmęczeniem materiału w którym pojawia się zjawisko dysonansu poznawczego które obejmuje wszystkich
Wy jesteście jednymi z tych którzy jak oglądają filmy i widzą bohaterów popełniających błędy to myślicie sobie że wy byście ich nie popełnili - ale tak nie jest - a zwykle wyznacznikiem do tych mylnych obserwacji jest pozycja komfortu z której ogląda się horyzont zdarzeń co nijak ma się do rzeczywistości
Reasumując jestem w stanie wyobrazić sobie scenariusz gdzie na skutek zmęczenia skracamy istotności poszczególnych bodźców i tak np macham rękę na kluczyki bo kumpla z którymi je zostawiam znam parę lat
Jeżeli lodzicie się że wy bylibyście lepsi od tego to jest mi was żal jako mężczyzn którzy ani razu nie doszli na krańcu własnej możliwości i nie macie świadomości kiedy takie właśnie błędy się dzieja
Takich mężczyzn produkują nasze matki dzisiaj co oczka tylko mają do patrzenia i wytykania wad co głównie kobietom na przestrzeni wieków było potrzebne do budowania hierarchi społecznej na wiosce na której żyly
Dzisiaj taka pizda ma laptop i co to nie ona uwierzcie mi spermuarze w dupie byliście Głowno widzieliście