📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
co na to komisja europejska ?
Szyszko puknął w jajo pod to
Zamierzone czy przypadek?
spod_smietnika napisał/a:
Zamierzone czy przypadek?
Może trochę przesadziłem...
Pół lasu rozjebali dla filmu na sadistic...
Twoja stara sra do gara, a twój stary to wpierdala.
up. Czy Wy możecie do jasnej kurwy pisać nazwę swojej ojczyzny z dużej litery?!!
Duża litera wskazuje jedynie na to, że jakieś słowo jest nazwą własną. Tak jak "Bóg" pisany dużą literą oznacza "boga chrześcijańskiego", a "bóg" pisany 'normalnie' oznacza "boga w sensie ogólnym" (czyli pod jego znaczenie podpada i Hare Kriszna, i Allah, i Bóg). Duża litera nie pełni w języku polskim funkcji 'oddawania szacunku'.
Weźcie się do roboty, nauczcie się czegoś pożytecznego a nie grzebania w swoich komórkach i też będziecie dobrzy w czymś.... jak na razie w niczym... prąd wyłączą i niektórych z Was nie ma..... nie istniejecie
Filogyna... a zwrot Wy, Ty, Was - to nazwa własna? Nie. To właśnie oddanie szacunku. Tak jak pisanie Polska z dużej litery, podobnie jak i stanie podczas hymnu swojej ojczyzny czy minuta ciszy itp. Ale dla Ciebie to tylko ortografia...
Całe życie w bólu i cierpieniu.
Zjebali - jedno zostało.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów