Bezdomnym w Polsce calkiem nizle sie powodzi
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Jak dla mnie ciekawszy od podkreślonego jest ten fragment:
Dobrzy są, skoro wszczynają śledztwo w sprawie skradzionej paczki papierosów wartej 9 złotych... (bo bezdomnym to by się tak raczej nie przejmowali)
Cytat:
to efekt niemal półrocznego śledztwa prowadzonego przez katowickich policjantów
Dobrzy są, skoro wszczynają śledztwo w sprawie skradzionej paczki papierosów wartej 9 złotych... (bo bezdomnym to by się tak raczej nie przejmowali)
Wielu użytkowników na podstawie mojego nicka wnioskuje, że lubię batony (lody?) Maxi King. Oświadczam więc, że tak NIE JEST a mój nick to imię Max, które jest moim nickiem (znajomi też mówią mi Max) oraz nazwisko King (przetłumaczone polskie Król).
Aha, rozumiem, że jak bezdomny wejdzie na chwilę do jakiegoś mieszkania to już nie jest bezdomnym ? Suchar.
Cytat:
Aha, rozumiem, że jak bezdomny wejdzie na chwilę do jakiegoś mieszkania to już nie jest bezdomnym ? Suchar.
Dokładnie... Grigori chciał być błyskotliwy i myślał że to było mieszkanie bezdomnego a z czytania ze zrozumieniem na koniec podstawówki 0pkt dostał więc to wszystko wyjaśnia
Bo pierw był seks, a później ubijanie kotleta..
Może bezdomny wpadł do kogoś sobie poruchać.. ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów