Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
teraz myślę ,, kolejna kurwa księżniczka i pojeb,,
ile to człowiek musi się na płaszczyć żeby sobie potem móc dupnąć
współczuje ci
Nie widzę w tym nic śmiesznego- facet ma szacunek dla tej kobiety. Zgrozą byłoby, gdyby ją ciągnął za włosy po tym śniegu...
fajnie, tylko że takie nie mają szacunku dla faceta
fajnie, tylko że takie nie mają szacunku dla faceta
"Takie", to znaczy "jakie"? A tak w ogóle, to znasz ją, żeby ją oceniać? Myślę, że gdyby im nie było razem dobrze, to nie byłby tak pięknego zachowania, ze strony tego mężczyzny. I jeszcze jedno pytanie: myślisz, że te bite i poniżane szanują swoich "rycerzy"? Szacunek przez strach i ból? Nie tędy droga! Wtedy to nie jest szacunek- to jest podporządkowanie/zniewolenie, a z takich zachowań nie ma nic dobrego, bo albo pan zakatuje panią, albo pani- po którymś z kolei wpierdol- nie wytrzyma i sięgnie po nóż i wyeliminuje swojego oprawcę, albo skończy sama ze sobą, bo dłużej nie będzie w stanie znosić bólu fizycznego i upokorzeń jakie towarzyszą znęcaniu się...
"Takie", to znaczy "jakie"? A tak w ogóle, to znasz ją, żeby ją oceniać? Myślę, że gdyby im nie było razem dobrze, to nie byłby tak pięknego zachowania, ze strony tego mężczyzny. I jeszcze jedno pytanie: myślisz, że te bite i poniżane szanują swoich "rycerzy"? Szacunek przez strach i ból? Nie tędy droga! Wtedy to nie jest szacunek- to jest podporządkowanie/zniewolenie, a z takich zachowań nie ma nic dobrego, bo albo pan zakatuje panią, albo pani- po którymś z kolei wpierdol- nie wytrzyma i sięgnie po nóż i wyeliminuje swojego oprawcę, albo skończy sama ze sobą, bo dłużej nie będzie w stanie znosić bólu fizycznego i upokorzeń jakie towarzyszą znęcaniu się...
Chyba, że to suka lubi
Wydaje mi się, że gdyby mój dziadek dalej żył a babcia by zima ubrała takie trzewiki, to jakby mógł, to by ją na rękach na drugą stronę ulicy przeniósł. Także na swój sposób było to całkiem romantyczne, chociaż zakładanie takich bucikow w taki śnieg
W co ona ubierała te trzewiki? Małe szaliczki i rękawiczki na obcasik? Czy może chciałeś napisać, że założyła?
chyba mnie mnie zrozumiałeś, już o fantazji która cię ponosi nie wspomnę
Wydaje mi się, że gdyby mój dziadek dalej żył a babcia by zima ubrała takie trzewiki, to jakby mógł, to by ją na rękach na drugą stronę ulicy przeniósł. Także na swój sposób było to całkiem romantyczne, chociaż zakładanie takich bucikow w taki śnieg
za twojego dziadka czasów, nie było feministek, ale
to był inny świat
On jej białe odśnieży , a potem ona mu białe wyssie hah! No już wie jak stara na loda namówić! Odkrył ten magiczny sposób.
i to jest właśnie typowa kobieta- interesowna, coś za coś
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów