Jak było naprawdę.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:51
🔥
Konkret wpierdol dla pedofila
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jakby nie pomógł media by trąbiły że nie pomógł, proste.
Jak myslicie, mogło to byc ustawione? A damy jakiemus mlodemu lizaka, zeby udawal ze mdleje, podchodzi do niego oczywiscie pierwszy z misja ratunkowa nasz płemieł i od razu bedzie sie o nim mowic jaki to dobry i opiekunczy..
Kaczyński by powiedział, że to prowokacja i działanie układu, a JKM by nie pomógł bo gnojek nie ma ubezpieczenia i trzeba go będzie leczyć na koszt państwa, niech zdycha
Logika TVN:
Tusk idzie do mdlejącego chłopaka:
"Premier Tusk uratował mdlejącego chłopca"
Kaczyński idzie do mdlejącego chłopaka:
"Podczas wystąpienia Kaczyskiego o mało nie doszło do tragedii... chłopiec w stanie ciężkim"
Niech żyją media, dobrze, że mój ostatni telewizor to byl parunastoletni Elemis, a potem wykupiłem tylko porządny net, a jak podpisywałem umowe to gościówka wytrzeszczała oczy i ją zatkało, że ja nie chce jakichś tam złotych platynowych czy srakich owakich pakietów kablówki tylko 2x20mb net.
Tusk idzie do mdlejącego chłopaka:
"Premier Tusk uratował mdlejącego chłopca"
Kaczyński idzie do mdlejącego chłopaka:
"Podczas wystąpienia Kaczyskiego o mało nie doszło do tragedii... chłopiec w stanie ciężkim"
Niech żyją media, dobrze, że mój ostatni telewizor to byl parunastoletni Elemis, a potem wykupiłem tylko porządny net, a jak podpisywałem umowe to gościówka wytrzeszczała oczy i ją zatkało, że ja nie chce jakichś tam złotych platynowych czy srakich owakich pakietów kablówki tylko 2x20mb net.
wiesiors4 napisał/a:
A w Apokalipsie było napisane, że Antychryst będzie przekonywał do siebie ludzi dobrymi uczynkami.
Wszystko zaczyna się układać w logiczną całość:
Według Mt 24, 11
"Powstaną bowiem fałszywi mesjasze i fałszywi prorocy i działać będą wielkie znaki i cuda, by w błąd wprowadzić, jeśli to możliwe, także wybranych."
Obj. Św. Jana 13, 13
"I czyni wielkie cuda, tak że i ogień z nieba spuszcza na ziemię na oczach ludzi."
Ale od OSP to się proszę odpierdolić...
kpaxian i słusznie, TV niczego nie podejrzewających debilnych polaków ogłupia a niczego niespodziewający i nieświadomy kraj daje się ogłupiać.
Piwo za filmik
Piwo za filmik
Mam rozumieć, że to ten dzieciak jest bohaterem tagów żyd i mason? Bo Donalda Tuska z platformy kojarzę, ale żyda i masona nie bardzo
I odpierdolić się już od niego, bo zrobi źle to zjebki, zrobi dobrze zjebki.
I odpierdolić się już od niego, bo zrobi źle to zjebki, zrobi dobrze zjebki.
co wy ludzie gadacie.....obejrzyjcie ten film dokladnie!!!raz jeszcze......a zobaczycie jak gosc za plecami tego malego paralizatorem go potraktowal!!! mowie wam....sluzby specjalne w tym palce maczaly:)
Wujek Chujek!
Nie mógł mu ten łysy w tę rudą czape przypierdolić?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów