Jak było naprawdę.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
jakby nie pomógł media by trąbiły że nie pomógł, proste.
Jak myslicie, mogło to byc ustawione? A damy jakiemus mlodemu lizaka, zeby udawal ze mdleje, podchodzi do niego oczywiscie pierwszy z misja ratunkowa nasz płemieł i od razu bedzie sie o nim mowic jaki to dobry i opiekunczy..
Kaczyński by powiedział, że to prowokacja i działanie układu, a JKM by nie pomógł bo gnojek nie ma ubezpieczenia i trzeba go będzie leczyć na koszt państwa, niech zdycha
Logika TVN:
Tusk idzie do mdlejącego chłopaka:
"Premier Tusk uratował mdlejącego chłopca"
Kaczyński idzie do mdlejącego chłopaka:
"Podczas wystąpienia Kaczyskiego o mało nie doszło do tragedii... chłopiec w stanie ciężkim"
Niech żyją media, dobrze, że mój ostatni telewizor to byl parunastoletni Elemis, a potem wykupiłem tylko porządny net, a jak podpisywałem umowe to gościówka wytrzeszczała oczy i ją zatkało, że ja nie chce jakichś tam złotych platynowych czy srakich owakich pakietów kablówki tylko 2x20mb net.
Tusk idzie do mdlejącego chłopaka:
"Premier Tusk uratował mdlejącego chłopca"
Kaczyński idzie do mdlejącego chłopaka:
"Podczas wystąpienia Kaczyskiego o mało nie doszło do tragedii... chłopiec w stanie ciężkim"
Niech żyją media, dobrze, że mój ostatni telewizor to byl parunastoletni Elemis, a potem wykupiłem tylko porządny net, a jak podpisywałem umowe to gościówka wytrzeszczała oczy i ją zatkało, że ja nie chce jakichś tam złotych platynowych czy srakich owakich pakietów kablówki tylko 2x20mb net.
wiesiors4 napisał/a:
A w Apokalipsie było napisane, że Antychryst będzie przekonywał do siebie ludzi dobrymi uczynkami.
Wszystko zaczyna się układać w logiczną całość:
Według Mt 24, 11
"Powstaną bowiem fałszywi mesjasze i fałszywi prorocy i działać będą wielkie znaki i cuda, by w błąd wprowadzić, jeśli to możliwe, także wybranych."
Obj. Św. Jana 13, 13
"I czyni wielkie cuda, tak że i ogień z nieba spuszcza na ziemię na oczach ludzi."
Ale od OSP to się proszę odpierdolić...
kpaxian i słusznie, TV niczego nie podejrzewających debilnych polaków ogłupia a niczego niespodziewający i nieświadomy kraj daje się ogłupiać.
Piwo za filmik
Piwo za filmik
Mam rozumieć, że to ten dzieciak jest bohaterem tagów żyd i mason? Bo Donalda Tuska z platformy kojarzę, ale żyda i masona nie bardzo
I odpierdolić się już od niego, bo zrobi źle to zjebki, zrobi dobrze zjebki.
I odpierdolić się już od niego, bo zrobi źle to zjebki, zrobi dobrze zjebki.
@up
Nie ma ludzi idealnie niekompetentnych
Czytanie ze zrozumieniem NIE BOLI. Jak nie kumasz to poproś starszego brata o wytłumaczenie.
Nie ma ludzi idealnie niekompetentnych
co wy ludzie gadacie.....obejrzyjcie ten film dokladnie!!!raz jeszcze......a zobaczycie jak gosc za plecami tego malego paralizatorem go potraktowal!!! mowie wam....sluzby specjalne w tym palce maczaly:)
Wujek Chujek!
Nie mógł mu ten łysy w tę rudą czape przypierdolić?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów