Jak było naprawdę.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
A w Apokalipsie było napisane, że Antychryst będzie przekonywał do siebie ludzi dobrymi uczynkami.
Doktor naszego narodu <3... doskonały polityk poliglota, niesamowita dykcja, leczące ręce i kojący ból głos ^^
werther napisał/a:
Ja pierdziu, jakim trzeba być #$%^&*, żeby zemdlonego za rękę ciągnąć...
Oj, widzę że się nie orientujesz . Po co Tusk podszedł i ścisnął go za rękę? A po to żeby zrobić dobre wrażenie jaki to on jest dobry. Dla niego to była super okazja. Tak samo robił gierek, nie uważał się za jakiegoś z "wyższej sfery" wręcz przeciwnie, celowo odwiedzał fabryki, rozmawiał z robotnikami żeby pokazać że jest z nimi. Ludzie są głupi i lecą na tego typu gesty, nie zdając sobie sprawy że to jest gra na uczuciach. Wszyscy politycy są przygotowani na takie sytuacje i dobrze wiedzą co robić. Więcej braw dostanie polityk który postoi pogapi się a ten który udzieli mu pierwszej pomocy dostanie taką sama wypłatę którą przeznaczy na utrzymanie tego "gapia" który zostaje okrzyknięty bohaterem...
A mi się zdaje, że Tusk chciał temu dzieciakowi podjebać portfel, zanim się inni zlecą.
Quarum unam incolunt Leftist aliam Vicani
Tertiam qui ipsorum lingua Muslimae nostra Ciapaki appellantur
Ave Gregorius Braun morituri te salutant!
Ronoaro napisał/a:
A mi się zdaje, że Tusk chciał temu dzieciakowi podjebać portfel, zanim się inni zlecą.
Czy portfel to nie wiem, ale na pewno zegarek z komunii poszedł się jebać
A i tagi zajebiste
Sytuacja ustawiona, dzieciak przekupiony, wkrótce popełni samobójstwo coby nie wyszedł na jaw ów przekręt
mój bohater !! dla takiego człowieka mogę pracować za niewolnicze pieniądze nawet do 70 roku życia !!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów