Jasiu strasznie mało jadł , tata chcąc zmusić syna do zdrowego odżywiania się powiedział mu ,że jeśli nie zje dzisiaj całego obiadu razem z warzywami to pójdzie na komisariat naskarżyć panu policjantowi. Chłopiec nie ruszył posiłku i na drugi dzień z ciekawości poszedł na komisariat.
-Dzień dobry panie policjancie , czy był tutaj mój tata naskarżyć na mnie ,że nie zjadłem obiadu?
Policjant widząc chłopca z uśmiechem na twarzy odpowiedział ,że był i faktycznie złożył skargę.Jasiu na to:
-Tak myślałem , a więc ten skurwiel ma nie popłacone mandaty za parkowanie , jeździ po pijaku na rowerze a w piwnicy trzyma aparat do bimbru.
-Dzień dobry panie policjancie , czy był tutaj mój tata naskarżyć na mnie ,że nie zjadłem obiadu?
Policjant widząc chłopca z uśmiechem na twarzy odpowiedział ,że był i faktycznie złożył skargę.Jasiu na to:
-Tak myślałem , a więc ten skurwiel ma nie popłacone mandaty za parkowanie , jeździ po pijaku na rowerze a w piwnicy trzyma aparat do bimbru.
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis