wytrzymać do 19 sekundy chyba każdy da radę
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
34 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Cytat:
wytrzymać do 19 sekundy chyba każdy da radę
Moja była też mi tak zawsze powtarzała...
1) w pizdu potopić pontony na jednym czy drugim brzegu, wyjścia z portów afrykańskich pod ścisła kontrolą - każdy ponton na horyzoncie zawrocić na brzeg-najlepiej ten na południu, zatopić...(problem tych z Afryki z głowy!),
2) zbudować kurwa solidny i szczelny mur tam gdzie trzeba (niekoniecznie na granicy Autria-Węgry - bardziej wokół przygranicznych obozów dla uchodźców z Iraku i Syrii w Turcji - problem tych z bliskiego wschodu z głowy!).
Jak się nie nauczą szyć latających dywanów to pozamiatane... W czym kurwa od kilku lat taki problem europejczycy mają?
1) w pizdu potopić pontony na jednym czy drugim brzegu, wyjścia z portów afrykańskich pod ścisła kontrolą - każdy ponton na horyzoncie zawrocić na brzeg-najlepiej ten na południu, zatopić...(problem tych z Afryki z głowy!),
2) zbudować kurwa solidny i szczelny mur tam gdzie trzeba (niekoniecznie na granicy Autria-Węgry - bardziej wokół przygranicznych obozów dla uchodźców z Iraku i Syrii w Turcji - problem tych z bliskiego wschodu z głowy!).
Jak się nie nauczą szyć latających dywanów to pozamiatane... W czym kurwa od kilku lat taki problem europejczycy mają?
haha jaka bk smisz\nie no nie moge xdddd
Tolerancja, polityczna poprawność (debile rządzą państwami europy), feministki.
To takie 3 pierwsze problemy z brzegu, w realizacji Twojego pięknego planu...
Na szczęście nie podjąłem wyzwania.
i jeszcze to "and they don't stop cuming"
Na szczęście nie podjąłem wyzwania.
i jeszcze to "and they don't stop cuming"
Oczywiście same kobiety i dzieci
Poranny stolec podstawą dobrego samopoczucia!
Żeby doszło do zmian i ci "uchodźcy" przestali napływać do Europy to ludzie tacy jak my musieli by przejąć kontrolę nad Europą, tu jest pies pogrzebany, a tym czasem Europą rządzą ludzie chorzy psychicznie prowadząc nasze narody ku przepaści.
Wiem, zabrzmiało trochę jak reżim ale, jak tak dalej pójdzie to wszyscy będziemy mieszkali w rezerwatach jak Indianie.
Wiem, zabrzmiało trochę jak reżim ale, jak tak dalej pójdzie to wszyscy będziemy mieszkali w rezerwatach jak Indianie.
omgwtflol napisał/a:
haha jaka bk smisz\nie no nie moge xdddd
Śmieszne jest udawanie, że jest się śmiesznym
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów