18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 28 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Recenzje towaru...

By nikt nie wiedział o co chodzi

Maria
Ładnie się kolekcjonuje. Jednak to coś w sam raz tylko dla początkujących kolekcjonerów. Kiedy na niego patrze czuje zadowolenie albo bardzo krótko. Wielki plus za cenę.

Kamil
Produkt kolekcjonerski, który nie jest do spożycia. Sencation vanilla 500mg w klaserze ma dla mnie tą samą wartość mentalną, co EX-SES . Czas wkładania do klasera, to około 2h. Klaser zaczyna wyglądać należycie po 2 min.. Gdy na niego patrzę mam Banana od ucha do ucha i czuje zbliżającego sie pacmana Polecam

Joanna
Jak dotąd najmilej wspominam jego kolokcjonowanie. Jest przed sencation wanilla i blackbarry. Ładnie pachnie i przez kilka ładnych godzin pamiętałam ten zapach Bardzo pozytywny.

Patryk
Umiejętnie skolekcjonowany produkt wnoszący niesamowitą euforię do klasera polecam, te 0,5g starczy na dwa początkujące klasery

Kamil
W porównaniu do Magic Dragon, ta mieszanka jest mocniejsza, a efekty kolekcjonerskie "cięższe". Dobre dla ludzi którzy lubią kolekcjonować samemu i oglądać coś, bądź rozmyślać nad czymś.

GRZEGORZ
Jedna sztuka wrzucona do klasera zaczęła cieszyć po ok 1h.Klaser wyglądał śmiesznie przez ok 4-6h, po czym łagodnie odłożyłem na półkę i udałem się w objęcia Morfeusza . Oglądanie raduje umysł, serducho nie uczestniczy w zabawie, spokojnie sobie pukając.Wrzucenie 2 znaczka do klasera po ok 1-2h powinno poprawić odczucia z oglądania.Na drugi dzień byłem ok 5h. odrobinę zmęczony wrażeniami.
Zgłoś
n................s 2010-06-12, 22:53
ładnie się porobiło w tym kraju, nie dość że na bezrobociu tak dużo osób to jeszcze dilerzy do nich dołączą
Zgłoś
gremlin1982 2010-06-15, 11:01 9
A ja jebie z bonga gandzie i mam w dupie dopalacze!
Zgłoś
777 2010-07-13, 1:33 18
ja bym do tych torebek wkładał cyjanek potasu i napisał "spożycie grozi śmiercią", a i tak kilku "kolekcjonerów" by pewnie poległo i wszyscy byli by zadowoleni (bo mnie nie można pozwać - są ostrzeżenia; i kilku jełopów ukatrupionych - bezpieczeństwo na drogach i większe poczucie bezpieczeństwa w nocy (drechy - kolekcjonerzy)

Zgłoś
t................j 2010-07-13, 7:45 5
Przecież to ścierwo ryje głowę i organizm cztery razy bardziej niż porządne, tradycyjne ćpanie. I przez to gówno trudniej teraz dostać coś dobrego, bo małolaty wolą legal, mimo że jest dużo słabszy i powoduje potężny zjazd.
Zgłoś
Suka_Blyat 2010-07-13, 9:35 9
A ja nie ćpałem nie ćpam i ćpać nie będę
Zgłoś
Krzywson 2010-07-13, 10:11 4
lepiej najebać się starymi dobrymi dragami niż faszerować tym gównem zwanym dopalaczami, jeżeli małolaty lubią legalne jazdy to proponuje rozpuszczalnik mors w szmatce - niezapomniane przezycie a klaser dochodzi do siebie przez reszte pozbawionego szarych komórek życia xD
Zgłoś
suiCid3R 2010-07-13, 11:45 3
Powinni całkowicie zdelegalizować to gówno...wkurwia mnie bezczelność i cynizm producentów tego ścierwa...może nie obcinać, ale przynajmniej łamać pałą ręce przy nadgarstkach sprzedawcom. Nic mnie nie interesuje ich tłumaczenie że praca jak praca i trzeba coś do gara włożyć. Idź kurwa grabić liście w parku. To też praca.Przynajmniej przynosi pożytek społeczeństwu zamiast je niszczyć i truć.

Powiedzcie Fochnie gdy was zapyta, ze nie ma woja nad Wita!!
Zgłoś
M................y 2010-07-13, 11:48 1
i chuj niech ćpają, taka selekcja naturalna
Zgłoś
Podgor 2010-07-13, 11:49 1
Jebać dopalacze, palić można tylko tylko w 100% czyste konopie wyhodowane samodzielnie.
Zgłoś
totalstupidity 2010-07-13, 12:56 2
ja pale i dopalacze(jak nie ma dobrej baki) pale też bakę(jak jest) i jakoś specjalnie nie zauważyłem żebym rujnował sobie i innym życie owszem mam czasami dziurę w głowię ale nie przeszkadza mi to w życiu codziennym,uczciwie zarabiam,jestem spokojnym typem a to że komuś odpierdala od dopalaczy hmm od baki tez niektórym odpierdala po alko też ludziom odpierdala,wiec zamknijmy się w domach i siedźmy na kompach,bo nie jesteśmy już bezpieczni

teorie kurwa z dupy wyssane
Zgłoś
S................s 2010-07-13, 13:09
Na chuj to wrzucasz?
Zgłoś
PARK3R 2010-07-13, 13:21
z tego co wiem jest już ustawa delegalizująca (ma wejść w życie gdzieś w połowie wakacji), po 2 zgadzam się z @Silvermoons.
Zgłoś
Damianbeat 2010-07-13, 13:28
@up
Zobaczysz delegalizację na oczy... Stare pokolenie musi wymrzeć, wtedy dopiero będzie jakaś szansa na legalizację
Zgłoś
tauron 2010-07-13, 20:52
Damianbeat, podejrzewam że stare pokolenie będzie sobie dobrze, spokojnie żyło, podczas gdy zwolennicy legalizacji zaćpają się na śmierć, bądź nie powrocą z "misji na marsa"

i pamietajcie drogie ćpunki, nie bądzcie egoistami kręcie filmiki po kolekcjonowaniu, miejsce w dziale hard na waszą pomysłowość się zawsze znajdzie
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów