📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
No nie wiem. Mój kolega na przykład był na pogrzebie Freda Flinstona.
W mojej miejscowości to do ćpunkow w Zakładzie karnym przylatuje LPR. A parę dni temu w Poznaniu starszy człowiek czkał na karetkę 2 godziny. Gdzie tu sprawiedliwość?
mojewronki kropka peel /2015/07/interwencja-smiglowca-ratowniczego-w-zakladzie-karnym/
mojewronki kropka peel /2015/07/interwencja-smiglowca-ratowniczego-w-zakladzie-karnym/
HaSz23 napisał/a:
up@ to jest huj ja kiedys po 0,7 wódki nie wiem nawet gdzie byłem
Może jednak nie pij alkoholu, skoro aż tak Ci nie służy...
W TV mówili, że jakiejś babie z pogotowia koleś wybił zęba, bo tak agresywny był po dopalaczach. Ja się zastanawiam, na chuj to ratować?
"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"
To nie jest śmieszne, wczoraj specjalnie musiałem brać wolne w robocie żeby jechać pomóc swojej frendzonowej przyjaciółce w wyjściu z psychiatryka bo się tego gówna nawduczała i goniła brata z siekierą po domu, po czym straciła przytomność. Obudziła się dopiero na oiomie, gdzie tępa suka zgodziła się na konsultację psychiatryczną, przewieźli ją do psychiatryka (gdzie nie powiem, za dużo tu służby zdrowia robi) i tam podpisała zgodę. Dwa dni sobie odpoczęła i doszła do siebie, po czym idzie do lekarki i mówi jej, że się czuje dobrze i chce stamtąd wyjść, ta kolejna głupia cipa jej, że nie i tak dzwoni przyjaciółka do mnie, że ma problem, mówię jej, żeby brała sąd i wzięła. Ja oczywiście telefon do rodzinnej prawniczki, piszę pisma i wysyłam jej mejlem, mówię jak ma sprawę sędziemu przekazywać i jak ma to wyglądać. Dzisiaj rano, telefon do mnie "jest nakaz wypisania ze szpitala, przyjedź po mnie". No to, auto od kolegi i jadę po nią (kilkaset kilometrów) przyjeżdżam na miejsce, wchodzę na ten oddział, wchodzę choć nie wolno było do jej sali ona rzuca mi się na szyję, zaczynamy się całować, po czym biorę jej torbę podróżną i razem z wypisem kierujemy się do wyjścia. Byłoby fajnie gdyby to była prawda, lecz niestety, wchodzę do jej sali ona do mnie z tekstem "Ile kurwa można na Ciebie czekać" biorę jej tę torbę i wychodzimy, wsiada do tego auta i przez całą drogę kurwa nic, ni spierdalaj, ni pocałuj mnie w dupę. Przyjeżdżamy jako, że jej dom jest na jakiś czas dla niej spalony do mnie do domu, tak samo twarz jak kamień, poszła się tylko umyć i poszła spać. Ja w sumie tym wszytkom zaczynam być zmęczony i pewnie dziś też mnie nie będzie w robocie bo pójdę chyba na L4, tak więc przez nią, a właściwie przez te pierdolne syntetyki mam zjebany weekend, początek tygodnia oraz ujebaną wypłatę na 10.08. Więc drogi autorze takie żarty to sobie zroluj i w dupę wsadź.
Nie mam pojęcia po co władze walczą z tym ścierwem. Tylko kasy w chuj na to idzie. Jak ktoś ma chociaż troche zdrowego rozsądki to nie przećpie się jakimś syfem a wadliwe jednostki eliminują się same, po co im to utrudniać ?
Dobra literówka nie jest zła.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów