18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 10 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
Igorek95 2018-06-29, 23:36 6
Co tu się odjebało? Brakowało tylko kijka żeby mógł szturchnąć

Życie to choroba, co najszybciej zabija.
Zgłoś
ToPrzeciezJa 2018-06-30, 1:32 4
Nie przestaną mnie zadziwiać ich zróżnicowane sposoby na redukcję ludności
Zgłoś
Heydash 2018-06-30, 1:38 22
Ratownicy po chuju fest. Nawet nie położyli baby w pozycji bezpiecznej żeby se mogła wodę odkrztusić.
Zgłoś
Argeusz 2018-06-30, 2:20
Zawał? Wylew? A może po prostu zemdlała? Niechaj ekspert sie wypowie.

Całe życie w bólu i cierpieniu.
Zgłoś
kothletino 2018-06-30, 3:23 16
Kiedyś po ostrym chlaniu miałem podobny atak, wykręca człowiekowi ręce, prostuje nogi, zatyka gardło tak, że nie da się złapać oddechu. Dochodzi do tego lekka paranoja bo sam nie wiesz co się z tobą dzieje, do dzisiaj najbardziej się boje, że takie coś złapie mnie kiedy będą w wodzie albo podczas prowadzenia auta. Tak więc mniej pływam a jak piję to tak by następnego dnia moim jedynym obowiązkiem było opuszczenie łóżka w celu dobrania pokarmu bądź też wysrania się. Dziękuje za uwagę.
Zgłoś
Pantilion 2018-06-30, 5:09 2
Za bardzo nawodnił organizm

"Głupota to więzienie, z którego nigdy się nie wychodzi. Nie ma zwolnień za dobre sprawowanie, każdy kibluje tam na dożywociu"
Zgłoś
PoliteP 2018-06-30, 9:17 14
Wzorowa postawa ratownika: "Ty, drugi! Weź go popchnij do brzegu, nie będę japonek moczył."
Zgłoś
ProVVe 2018-06-30, 12:34 1
Lepiej jej juz było chyba w tej wodzie kurwa

Ola gringo
Zgłoś
Ryo22 2018-06-30, 14:04
Błyskawiczna reakcja ratowników. Co tu się odje...?
Zgłoś
~żułw 2018-06-30, 17:29 1
Argeusz napisał/a:

Zawał? Wylew? A może po prostu zemdlała? Niechaj ekspert sie wypowie.

zesrała sie

facebuk: facebook.com/pages/%C5%BBu%C5%82w/493337350793565?fref=nf

Życie to zupa, a ja mam widelec
Zgłoś
bloodwar 2018-06-30, 18:20 6
@Heydash Z tego co pamiętam z kursu ratownika to nieprzytomną ofiarę utonięcia po długim pobycie w wodzie kładzie się na plecach i rusza energicznie rękoma (tak jak panowie Miszczowie Ratownictwa Po Chuju Fest coś tam niby próbowali w 2:20) żeby pobudzić płuca do odruchu wykrztuśnego - jeżeli nie ma w nich wody to pozycja nie zaszkodzi, jeżeli jest w nich woda to zaczną pracę by ją wydalić, jeżeli jest woda ale ofiara utonięcia jest już denatem - pozycja i wszselkie działania nic już nie zmienią. Ułożenie w pozycji bocznej może zabić potencjalną wciąż żywą osobę bo woda wypłynie a praca płuc nie zostanie przywrócona, poza tym przeważnie przy utonięciu trzeba jeszcze jednocześnie stymulować pracę serca a nie da się tego robić w pozycji bocznej ustalonej.

"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
Zgłoś
AdiOsAmigos 2018-07-01, 7:13 7
No ty masz wyjaśnienie czemu lepiej leżeć na plecach

Live is brutal and i like it.
Zgłoś
HalfGod 2018-07-01, 9:39 2
zajebiści ci chińczycy nie wiedzą co robić w takich sytuacjach, choć biega z zajebistą koszulką uszytą przez młodszą siostrę.
Zgłoś
eMJay8086 2018-07-01, 12:15
Szacun dla ratowników za sprawną akcję
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów