📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:49
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-22, 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
dobrze tak tepej kurwie jak sie nie zachowuje jak kobieta to nie ma co jej traktowac jak kobiete
i zrozum tu logikę baby, napierdala, macha tymi łapami, jakby mu strzała wyjebała to by była kupa śmiechu, a jak by go w jaja jebnęła to by się posikały z radości, chłop nie wytrzymał, wyjebał jej to nagle szok, co on kurwa robi, jak tam można damę uderzyć.... i to on jest w tym momencie chamem i damskim bokserem...
Chcą równouprawnienia a nawet kutasa nie mają...
Prawdziwe damy tylko na Sadolu
Prawdziwe damy tylko na Sadolu
A wiecie co mnie najbardziej wkurwia ? leje go szmata to się cieszą , wyjebał jej to we 3-4 lecą
Tak powinno być..Jeżeli Kobieto stajesz do walki licz że też możesz dostać w łeb
Poł Poł Poł
Tak powinno być..Jeżeli Kobieto stajesz do walki licz że też możesz dostać w łeb
Poł Poł Poł
Leci piwo.
Kobiety szanuję, uważam że przemoc wobec kobiet to bestialstwo i mąż bijący żonę po pijaku która nie ma nawet jak się bronić to straszne skurwysyństwo.
Ale to jest sytuacja, jak facet zostaje zaatakowany przez kobietę, najpierw ucieka, potem się broni, a jak już nic nie daje rady to daje jej raz w ryj. I bardzo dobrze zrobił, co to kurwa ma być, nie rzuca się z pięściami na większego i silniejszego. On nie bił jej, tylko się obronił. I to poprzedził jeszcze innymi nieagresywnymi ruchami, ostrzeżeniami. A to, że się zleciało więcej, to mam nadzieję że dał radę wszystkim pojebanym babom dać po razie po ryju
Kobiety szanuję, uważam że przemoc wobec kobiet to bestialstwo i mąż bijący żonę po pijaku która nie ma nawet jak się bronić to straszne skurwysyństwo.
Ale to jest sytuacja, jak facet zostaje zaatakowany przez kobietę, najpierw ucieka, potem się broni, a jak już nic nie daje rady to daje jej raz w ryj. I bardzo dobrze zrobił, co to kurwa ma być, nie rzuca się z pięściami na większego i silniejszego. On nie bił jej, tylko się obronił. I to poprzedził jeszcze innymi nieagresywnymi ruchami, ostrzeżeniami. A to, że się zleciało więcej, to mam nadzieję że dał radę wszystkim pojebanym babom dać po razie po ryju
smieja sie ze laska bije faceta a jak on ja uderzy to juz o kurwa gwalciciel. ja rozumiem ze kobiet sie nie powinno byc ale toz to jakies bydle a nie kobieta.
Jeżeli to prawda to dla kolesia piwko, jeżeli fejk jak 80% filmów z niewiadomych źródeł, to pewnie autorzy patrzą i cieszą ryje jak nabijamy im się oglądalność... i bądź tu człeniu świadom
Ale od razu wszystkie wystartowały, że co kobietę bije. Przecież chciałyśmy równouprawnienia.
Wyobraź sobie, że to ty jesteś facetem z filmu i jebnąłeś lasce. Podleci trzech 2 metrowych koxów i jak się wytłumaczysz ? Że ona zaczęła ? Przejebane z tymi babami..
Jak on mógł zajebać kobiecie? co za świnia!
żartuję oczywiście, dobrze tak suce. za prawy prosty masz piwko
żartuję oczywiście, dobrze tak suce. za prawy prosty masz piwko
Miałem kiedys podobną sytuacje, z tym że było ich dwie, staliśmy autem w środku pola i były dwie panny i jeden facet. Koleś latał jak czołg i napierdalał wszystkich, a laski darły jape że je gwałcą i rzucały się notorycznie z pięściami. Jak ją wyjebałem na ziemie i pare razy kopnąłem to mnie później jedna z drugą pizdą próbowały sądem straszyć : ) Dlatego wychodzę z założenia, że jak ona startuje do Ciebie z łapami to znaczy że chce się napierdalać. Jeśli normalne argumenty nie docierają trzeba jej zajebać bo nie zrozumie. Zwłaszcza w dzisiejszych czasach jak małoaty łązą w tych dresach i zachowuja się jak faceci. Obrzydlistwo! A dla ziomeczka piwko i jeszcze powinien zgarnąć te wszystkie co się tak darły kurwiszony jedne. Łape miał wielką, więc jakby machnął jak cepem to zgasił by je wszystkie.
Mnie też to wkurwia szmaty leją facetów, a to jak już uderzy dziewczyne to wielkie halo. Sram na to, sam kiedyś miałem sytuacje podobną, bo kurwa mnie zdradziła to ją osrałem i znalazłem tą jedyną Jak mnie zobaczyła na mieście, to z pazurskami do mnie kurwa cały podrapany i jeszcze mi limo nabiła, straszyła jakimiś ziomkami, to się wkurwiłem i jej wyjebałem to od razu przysiad i niech spierdala suka. Dla ziomeczka oczywiście piwko
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów