gość zasłabł czy coś, a policjant chyba kończy zmianę i się śpieszy
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Właśnie sobie zdałem sprawę jakie to dziwne, że człowiek zastanawia się co ktoś zrobił aby uzasadnić działania policjanta.
Co ciekawe nawet na kolor skóry zwróciłem uwagę.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Co ciekawe nawet na kolor skóry zwróciłem uwagę.
Piwo za końcówkę. Aż sobie replay zrobiłem ze zwiększonym volume.
Paradoksalnie takie rozciąganie bardzo dobrze robi na kręgosłup.
Spróbujcie położyć się na brzuchu i odgiąć tułów do tyłu. Po kilku razach poczujecie ulgę i rozluźnienie kręgosłupa.
Paradoksalnie takie rozciąganie bardzo dobrze robi na kręgosłup.
Spróbujcie położyć się na brzuchu i odgiąć tułów do tyłu. Po kilku razach poczujecie ulgę i rozluźnienie kręgosłupa.
nie zaslabl, tylko sie polozyl i stwierdzil, ze im tego nie ulatwi ty cepie.
jak na kogoś przytomnego zaskakująco nie reaguje na ciągnięcie za ręce wykręcone do tyłu i uderzenie w głowę...
"I'm not going to make it easy for you guys"
Na prawdę jesteście głusi ?
Na prawdę jesteście głusi ?
Głusi kurwa i głupi, przez takich ludzi powstaje 99% gównoburzy. Chuj, że typ się specjalnie położył i leży tylko po to żeby ich wkurwić o czym jeszcze perfidnie ich informuje, ważne, że można się przyjebać i dorzucić do worka pt. "brutalna policja". Żenada, tytuł jak z onetu, część komentarzy jak z onetu.
gosc: "W zasadzie byłem dla was wystarczająco miły"
kładzie się
pies: "rly?! Kurwa rly?!"
gosc: "nie zamierzam wam tego ułatwić"
To go ciągnie ;D
Wiecie... Współpraca polega na tym, że pies mu nie robi ała, a on grzecznie idzie, przez co pies się nie męczy. Umówmy się, wygodniej jest goscia co sam idzie trzymać za rękę, niż ciągnąć go robiąc mu ból.
Kieruję bezpośrednio pracami Sekcji – 4, 5, 6, i 7.
Osobiście werbuję agenturę i utrzymuje z nią łączność.
kładzie się
pies: "rly?! Kurwa rly?!"
gosc: "nie zamierzam wam tego ułatwić"
To go ciągnie ;D
Wiecie... Współpraca polega na tym, że pies mu nie robi ała, a on grzecznie idzie, przez co pies się nie męczy. Umówmy się, wygodniej jest goscia co sam idzie trzymać za rękę, niż ciągnąć go robiąc mu ból.
@Mors_Nigra Nie o gównoburze tu chodzi, a jedynie rażącą, ludzką głupotę. Jak widzisz kolesia jadącego na czerwonym to się wkurwiasz, bo widzisz debila, nie? W komentarzach to samo. Myślenie nie boli. Szkoda, że tak wielu się nie chce zastanowić zanim się wypowie.
Niektóre więzienia mają lepsze warunki mieszkaniowe, niż połowa uczciwych mieszkańców planety.
Można resocjalizować kogoś, kto popełnił błąd. Natomiast z wielokrotnych morderców zamiast robić księżniczki, powinno się ich traktować do końca życia jak śmieci i pozbawić wszelkich praw.
Teraz bandyci nie boją się kar, bo spotyka ich nagroda. Tak samo pozwalają sobie na symulowanie chorób, żeby przeciągać procesy i odwlekać konsekwencje. Dokładać im do pieca w ten sposób, to się nauczą.
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Można resocjalizować kogoś, kto popełnił błąd. Natomiast z wielokrotnych morderców zamiast robić księżniczki, powinno się ich traktować do końca życia jak śmieci i pozbawić wszelkich praw.
Teraz bandyci nie boją się kar, bo spotyka ich nagroda. Tak samo pozwalają sobie na symulowanie chorób, żeby przeciągać procesy i odwlekać konsekwencje. Dokładać im do pieca w ten sposób, to się nauczą.
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów