18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
~Velture 2018-07-02, 10:36 2
Właśnie sobie zdałem sprawę jakie to dziwne, że człowiek zastanawia się co ktoś zrobił aby uzasadnić działania policjanta.
Co ciekawe nawet na kolor skóry zwróciłem uwagę.

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
nowynick 2018-07-02, 10:49 15

jeśli postrzelił mu kumpla czy zgwałcił dzieciaka to spoko, w przeciwnym razie zwykła brutalność, za którą policjant pewnie beknie...
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2018-07-02, 10:50
Ciągną go do kibla??? To niech kamerę w taserze wyłączą.
Zgłoś
Lobo24 2018-07-02, 11:38 25
Piwo za końcówkę. Aż sobie replay zrobiłem ze zwiększonym volume.
Paradoksalnie takie rozciąganie bardzo dobrze robi na kręgosłup.
Spróbujcie położyć się na brzuchu i odgiąć tułów do tyłu. Po kilku razach poczujecie ulgę i rozluźnienie kręgosłupa.
Zgłoś
forest1600 2018-07-02, 12:51 58
nie zaslabl, tylko sie polozyl i stwierdzil, ze im tego nie ulatwi ty cepie.

asg2few
Zgłoś
D3Ton 2018-07-02, 13:21 5
Akcja z drzwiami warta piwa

"Są tylko dwie rzeczy nieskończone: kosmos i ludzka głupota...
Choć, co do tego pierwszego, nie mam pewności..."
Zgłoś
nowynick 2018-07-02, 13:49 9
forest1600 napisał/a:

nie zaslabl, tylko sie polozyl i stwierdzil, ze im tego nie ulatwi ty cepie.

jak na kogoś przytomnego zaskakująco nie reaguje na ciągnięcie za ręce wykręcone do tyłu i uderzenie w głowę...
Zgłoś
Jutub 2018-07-02, 14:54 19
"I'm not going to make it easy for you guys"
Na prawdę jesteście głusi ?
Zgłoś
Nazgrel 2018-07-02, 15:09 17
Głusi kurwa i głupi, przez takich ludzi powstaje 99% gównoburzy. Chuj, że typ się specjalnie położył i leży tylko po to żeby ich wkurwić o czym jeszcze perfidnie ich informuje, ważne, że można się przyjebać i dorzucić do worka pt. "brutalna policja". Żenada, tytuł jak z onetu, część komentarzy jak z onetu.
Zgłoś
UBcjaPOLSKA 2018-07-02, 16:20 4
gosc: "W zasadzie byłem dla was wystarczająco miły"
kładzie się
pies: "rly?! Kurwa rly?!"
gosc: "nie zamierzam wam tego ułatwić"
To go ciągnie ;D
Wiecie... Współpraca polega na tym, że pies mu nie robi ała, a on grzecznie idzie, przez co pies się nie męczy. Umówmy się, wygodniej jest goscia co sam idzie trzymać za rękę, niż ciągnąć go robiąc mu ból.

Zastępuję kierownika podczas jego nieobecności.
Kieruję bezpośrednio pracami Sekcji – 4, 5, 6, i 7.
Osobiście werbuję agenturę i utrzymuje z nią łączność.
Zgłoś
Mors_Nigra 2018-07-02, 16:21
@Nazgrel no i co Cię tak dupcia boli, że będzie gównoburza w komentarzach, sprzątasz tu czy co?!

Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
Zgłoś
URAGE 2018-07-02, 16:35 1
@Mors_Nigra Nie o gównoburze tu chodzi, a jedynie rażącą, ludzką głupotę. Jak widzisz kolesia jadącego na czerwonym to się wkurwiasz, bo widzisz debila, nie? W komentarzach to samo. Myślenie nie boli. Szkoda, że tak wielu się nie chce zastanowić zanim się wypowie.
Zgłoś
Noside 2018-07-02, 16:39 2
Niektóre więzienia mają lepsze warunki mieszkaniowe, niż połowa uczciwych mieszkańców planety.
Można resocjalizować kogoś, kto popełnił błąd. Natomiast z wielokrotnych morderców zamiast robić księżniczki, powinno się ich traktować do końca życia jak śmieci i pozbawić wszelkich praw.
Teraz bandyci nie boją się kar, bo spotyka ich nagroda. Tak samo pozwalają sobie na symulowanie chorób, żeby przeciągać procesy i odwlekać konsekwencje. Dokładać im do pieca w ten sposób, to się nauczą.

Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Zgłoś
Krak 2018-07-02, 17:51 6
Głupi grubas przecież maił przy pasie defibrylator.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów