Handluja na lewo skonfiskowanym towarem
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
8 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Numer jest, nazwa jest. Dobrze wiedzieć... Następnym razem wynajmę tego kuriera.
Była kiedyś sprawa, że jakieś tam babce policja przywoziła jedzenie, więc piwo też mogą wozić
Opcja na dwóch - cztery czteropaki Lecha i dwie policjantki
Opcja na dwóch - cztery czteropaki Lecha i dwie policjantki
Prowiant na dłuuuugi dzień patrolu
Jak w "Świadectwie" Kaczmarskiego
sami też pewnie kurwy chleją (nie nie ja nie jp na 100%)
Parę ładnych lat temu, w mojej rodzinnej miejscowości miało miejsce włamanie do GSu. Taki sklep państwowy jakby ktoś nie kojarzył. Złodzieje wynieśli trochę towaru po czym rozpłynęli się w czasoprzestrzeni. Na miejsce przyjechał (jeszcze Nysą) patrol. Do w/w Nysy to prawie półki zapakowali. Ogólnie wyczyścili sklep z wszystkiego co tylko weszło do samochodu. Najlepsze, że robili to bez skrępowania przy sporej widowni gapiów.
Z tego co widzę to samochody pozmieniali ale mentalność pozostała.
Z tego co widzę to samochody pozmieniali ale mentalność pozostała.
Zdjęcie pewnie zrobione w podczas konfiskowania towaru, tylko jak autor zrobił fotkę w kajdankach?
Cytat:
(nie nie ja nie jp na 100%)
jak nie jebiesz piwa na sto procent każdego dnia to chyba Ciebie ludzie jebią, nie Ty ich
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów