- Volksdorsz.
- Volksdorsz.
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Czy jednak na tym do kurwy nedzy ma polegac moderowanie forum ?!?! Na wypierdalaniu komentow niezgodnych z "odczuciami" moderatorow ?
Zostawiajac na chwile na boku dyskusje czy kawal jest suchy czy nie, jeszcze dzisiaj rano mial dwa pozytywne komentarze. Obydwa zostaly wyjebane przez moda, ktory jak widac uwaza on ze kawal jest jednak sucharem.
Czy jednak na tym do kurwy nedzy ma polegac moderowanie forum ?!?! Na wypierdalaniu komentow niezgodnych z "odczuciami" moderatorow ?
Od dłuższego czasu na forum nie pojawił się żaden temat z dowcipem, w którym nie znalazł by się komentarz związany z sucharem lub Strasburgerem.
To po prostu stało się już nudne, oklepane i wkurwiające. To jest wystarczający powód aby takie durne komentarze usuwać.
Nie podoba się to nie stawiaj piwa i tyle. Jak już nie potrafisz się opanować i musisz coś napisać to napisz coś sensownego.
sadistic.pl/co-wkurwia-moderatora-vt58628,15.htm658244
sadistic.pl/co-wkurwia-moderatora-vt58628.htm479022
chyba nie skumales o co mi chodzi lub pojebales posty: komentarze o ktorych pisalem wczesniej a ktore zostaly wyjebane przez moda nie byly w stylu "co za suchar" a wrecz przeciwnie. Swoja droga nawet jesli 90% komentow do kawalow pojawiajacych sie na sadolu jest w stylu "co za suchar" to w czym problem ? Jest to jakos zakazane regulaminem ?
chyba nie skumales o co mi chodzi lub pojebales posty: komentarze o ktorych pisalem wczesniej a ktore zostaly wyjebane przez moda nie byly w stylu "co za suchar" a wrecz przeciwnie
wręcz przeciwnie powiadasz?
ostatni skasowany:
Suche jak tynk na ścianach
kolejny:
Ten dowcip jest tak suchy jak dzieci w Auschwitz...
szukać dalej?