konstruktywna krytyka bywa potrzebna. Jak mi się coś nie podoba to to mówię, w ten sposób (być może) wywrę na autorze presje i następnym razem zrobi lepszy temat. Tak działają duże firmy placówki badawcze itd. dziękuję bardzo
kamerowałeś monitor bo chciałeś ominąć prawa autorskie tv(tfu)n czy nie umiesz nagrać i obrobić filmu w atrakcyjny dla odbiorcy sposób
niczego nie chciałem ominąć ,bo mam wyjebane na prawa autorskie tvn'u .. poza tym nie umiem ''obrabiać'' filmików ,bo nie jestem nałogowych komputerowcem ... ćpam sport i nie mam czasu na takie pierdoły
No wiedza nie boli i sport jej wcale nie wyklucza. Windows ma prosty movie maker na start powinien wystarczyć. A za sport szacun ja się bawię w wydolnościowe sporty od 8 roku życianiczego nie chciałem ominąć ,bo mam wyj***ne na prawa autorskie tvn'u .. poza tym nie umiem ''obrabiać'' filmików ,bo nie jestem nałogowych komputerowcem ... ćpam sport i nie mam czasu na takie pierdoły
brudny, umyj się zamiast pisać.
czy coś co tu napisałem nie ma sensu?
i cieszę się, że interesujesz się moją higieną.
kamerowałeś monitor bo chciałeś ominąć prawa autorskie tv(tfu)n czy nie umiesz nagrać i obrobić filmu w atrakcyjny dla odbiorcy sposób
To znajdź sobie kurwa materiał w internecie i obejrzyj w HD jak ci kurwa nie pasuje taka forma. Rozumiem jakby wrzucił tak jakiś cały występ no to można się przyjebać ale tutaj jest to mało istotne i jak ci nie pasuje to masz problem
Nie oglądam tego typu programów.To znajdź sobie k***a materiał w internecie i obejrzyj w HD jak ci k***a nie pasuje taka forma. Rozumiem jakby wrzucił tak jakiś cały występ no to można się przyj***ć ale tutaj jest to mało istotne i jak ci nie pasuje to masz problem
Ps:spokojnie
Uciekałeś z lekcji języka polskiego, czy po prostu nie umiesz sklecić zdania pisanego w atrakcyjny dla odbiorcy sposób (zgodnie z zasadami ww. języka oczywiście)?
Błagam niech ktoś napisze ten dialog, bo dałam piwo a nic nie rozumiem
"dałam piwo a nic nie rozumiem" - esencja kobiety-użytkowniczki internetu.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów