Przybliżę Wam sytuację z dziś z Zielonej Góry, którą wraz z koleżanką (użytkowniczką Sadola, tutaj ją pozdrawiam) mieliśmy okazję zobaczyć. Nie jest to może sadystyczna, ale dość radosna sytuacja mimo iż miała miejsce u nas. Przechodząc koło ronda PCK (wjazd na rondo od strony al. Wojska Polskiego. Dodam, że rondo jest w czasie przebudowy i powinno jeździć się tam na suwak) zaczęły dochodzić nas dziwne krzyki. Na początku myśleliśmy, że to jakiś wielbiciel głośnej muzyki przy otwartych oknach raczy swoją muzyką innych użytkowników dróg i chodników, lecz jak się okazało zastał nas widok podobny do sytuacji pamiętanych z filmików z Rosji z udziałem... Rosjanina. Dość dużej postury obywatel Rosji (naprawdę skurwiel był duży) opierdala dwóch typków w Audi w swoim ojczystym języku. Po filmikach z Rosji wiemy, że samo opierdalanie przecież nie wchodzi w grę, tak było i tutaj, Rosjanin nie mogąc otworzyć drzwi użytkownikom Audi postanowił dość mocno walić w jej boczne szyby, niestety nie rozbijając ich . Kiedy już dał upust swoim nerwom i wsiadł do swojego auta, oba samochody ruszyły dalej. Wtedy można było zobaczyć to co prawdziwego Polaka naprawdę cieszy Rosjanin okazał się Rosjaninem, a nie np. Ukraińcem, a pasażerowie Audi okazali się Niemcami Co może być bardziej pociesznego niż kłótnia (lecz niestety nie bijatyka) dwóch narodów za którymi nie przepadamy? Niestety jak 22 czerwca 1941 roku "kłótnia" między "sojusznikami" znów odbyła się na naszym terenie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Nie wiem, czy warto chwalić się, że znasz użytkowniczkę tego portalu. Jeszcze Cię wezmą za geja, albo coś gorszego
a tak właściwie to pics or didnt happen
a tak właściwie to pics or didnt happen
trzeba było zdjecia zrobić albo dokument nagrać
Ja myślę, że jak by nie widział, że to niemcy to by nie wyskoczył... Wiadomo, naraża się na srogi wpierdol nie u siebie. A tak i jeden i drugi nie u siebie. Ot co.
Swoją drogą. Zjadł bym schabowego z kartoflami... tak mnie naszło ah.
Swoją drogą. Zjadł bym schabowego z kartoflami... tak mnie naszło ah.
kurwa a moje tematy to zawsze wypierdalane są do sucharów,
jedna rada, wrzucajcie tematy po 24 gdy moderatorzy już śpią,
jedna rada, wrzucajcie tematy po 24 gdy moderatorzy już śpią,
Dopek napisał/a:
Przybliżę Wam sytuację z dziś z Zielonej Góry, którą wraz z koleżanką ...
fake.
Nine nine nine !
Sowjetische partisanen und banditen !
Sowjetische partisanen und banditen !
To samo się tyczy ciebie
Cytat:
No troche poleciałeś, na suwak to się jeździło na początku, nawet były znaki. TERAZ ZNAK jest zaslonietyDodam, że rondo jest w czasie przebudowy i powinno jeździć się tam na suwak
Cytat:
Przechodząc koło ronda PCK... (...) ...zaczęły dochodzić nas dziwne krzyki.
Fajnie macie w tej Zielonej Górze. Krzyki łażą koło rond, Ruscy biją Niemców.
pewnie pokłosie nieudanego startu w Festiwalu Piosenki Rosyjskiej.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów