Kopa ma...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
co znaczy mieć pieniądze i zajoba
Kurwa, wiedziałem że gdzieś słyszałem tą muzykę, ten śmiech i ten głos turbo.
Jednym słowem ładny montaż.
Film "Supra from hell"
Jednym słowem ładny montaż.
Film "Supra from hell"
@W Anal Wjeżdżam - widzę że masz szerokie zainteresowania związane z jazdą
też mam Jeep'a(konkretnie 'Szeroki') i powiem że mimo iż ma 19 lat wciąż ma kopa i +/- 200 KM pod maską, wciąż czuć moc jaką te amerykanckie bestyje mają
z daleka widac, ze fake.. pomaranczowe swiatla za szybko migaja na przejsciu
Tak to Lublin, nowe Jana Pawła, jedna z niewielu dobrych dróg w tym mieście ! ;d
jeden penis, czy to fake czy nie... autko ma duzo koni pod maska i szybko sie zbiera
ja tam preferuję Chevy Blazer LT 4.3 V6 - zbiera się tak ,że gałki oczne spotykają się z szyszynką .
pseudoznawcy i tak będą piwa stawiać i ach i och jęczeć jakiego to niby kopa ma. ściganci wielcy i znawcy kurwa.
buba0 napisał/a:
jeden penis, czy to fake czy nie... autko ma duzo koni pod maska i szybko sie zbiera
Nie zbiera się tak szybko, film jest przyspieszony...:/
Wkx666ave napisał/a:
Nie zbiera się tak szybko, film jest przyspieszony...:/
Dodałbym ,ze auto z którego nagrywany jest filmik zwalnia prawie do zera (pomimo przyspieszenia filmu jedzie pare razy wolniej niż na poczatku gdzie film jest puszczony z normalna predkoscia.)
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów