18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:15
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
vajron 2012-06-19, 9:19 2
Kurwa same jebane pisiory tu...
Zgłoś
jugo500 2012-06-19, 9:51
choroba filipińska ...
Zgłoś
dwakilo 2012-06-19, 9:59
Jak ktoś może to niech wrzuci tą dłuższą wersję i bez odbicia lustrzanego.

"Ziemia jest zimna, ziemia jest słodka. Więc kop w niej dół, żydku kop." - Jonathan Littel "Łaskawe"
Zgłoś
lapsikoss 2012-06-19, 11:05 3
Jumpix napisał/a:

Z tym "stworzenie boże"to bym się zastanowił.A... i który bóg według ciebie go stworzył? Zeus,Apollo,Ares,Posejdon.Wiesz,człowiek wymyślił ich tysiące.Więc zanim zajebiesz jakiś komentarz o twoim wymyślonym przyjacielu to strzel sobie w łeb.

Kurwa, wojujący pseudoateista, nie rób nam wstydu.
Może zanim napiszesz cokolwiek, przeczytasz co napisał kolega i zastanowisz się czy podstawówka nie powinna Cię nauczyć czytać ze zrozumieniem.
Zgłoś
głodny_toster 2012-06-19, 12:50 2
lapsikoss napisał/a:

Kurwa, wojujący pseudoateista, nie rób nam wstydu.
Może zanim napiszesz cokolwiek, przeczytasz co napisał kolega i zastanowisz się czy podstawówka nie powinna Cię nauczyć czytać ze zrozumieniem.

Wyjąłeś mi to z ust. Problem w tym, że takiemu nie wytłumaczysz, że to była przenośnia, przysłowie, dżołk... a dalsza konwersacja z takowym kończy się tym, że sprowadzi Cię do poziomu swojej głupoty i wykończy doświadczeniem.
Zgłoś
vajron 2012-06-19, 13:28
fantomasik napisał/a:

sprowadzi Cię do poziomu swojej głupoty i wykończy doświadczeniem.

Coś ostatnio popularny ten tekst z kwejka
Zgłoś
głodny_toster 2012-06-19, 13:48
vajron napisał/a:

Coś ostatnio popularny ten tekst z kwejka

Nie wiem czy z kwejka...zasłyszałem od kogoś i wykorzystałem.
Zgłoś
lapsikoss 2012-06-19, 14:16
@up
Wielu ludzi utrzymuje, że to cytat z Marka Twaina, ale w końcu nie udało mi się tego potwierdzić pewnym źródłem
Zgłoś
djhexe 2012-06-19, 21:52
vass napisał/a:

Wszystko ok poseł też człowiek, był po pracy, ale kurwa jakim cudem najebał się na stadionie, a jeśli nie na stadionie, tylko przed meczem, to kto go wpuścił ?

jest także strefa vip gdzie najebać się można czystym spirytusem...

cytat:

bo kobieta to stworzenie boże więc powinna spać w oborze
tylko że ze względu na kształt dupy człowiek wziął ją do chałupy
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów