Rosjanie grali tak słabo, że można im było wp.... na dwa jeden
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
Poseł też stworzenie boże i najebać się może
nie
w polskim wykonaniu to skaranie boskie ktore dalo kolejny przyklad zbydleceniu swojej klasy
w polskim wykonaniu to skaranie boskie ktore dalo kolejny przyklad zbydleceniu swojej klasy
Człowiek człowiekowi wilkiem a kiwi kiwi kiwi
No prosze - pod tym pedalskim usmieszkiem i głupio-mądrymi wywodami, którymi nas raczy Adaś na codzień widać, że jednak ma jeszcze szanse wyjśc na człowieka
Kaliber 44 - "Może tak może nie"
Wielki mi poseł i te ryjki przy nim, za wszelką cenę włażące w oko kamery, żeby na chwilę się pokazać. Sami sobie dajcie odpowiedź, czy potrafiliby wymienić choćby nazwiska dwóch pomocników i dwóch obrońców. Leszcze
Z tym "stworzenie boże"to bym się zastanowił.A... i który bóg według ciebie go stworzył? Zeus,Apollo,Ares,Posejdon.Wiesz,człowiek wymyślił ich tysiące.Więc zanim zajebiesz jakiś komentarz o twoim wymyślonym przyjacielu to strzel sobie w łeb.Poseł też stworzenie boże i najebać się może
Polecam stronkę na fajsie: pl-pl.facebook.com/WkurwiaMnieAdamHofman
To się Hofman zaprawił ładnie. Ciekawe czy Jarek już widział...
Ojjj szykuje się wpierdol ;>
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów