18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
🔥 Co za ksenofil...😁 - teraz popularne
głodny_toster 2012-06-18, 21:54 44
Poseł też stworzenie boże i najebać się może
Zgłoś
mare30ks 2012-06-18, 22:05 1
nie
w polskim wykonaniu to skaranie boskie ktore dalo kolejny przyklad zbydleceniu swojej klasy

You've got to realize you're just the devil just as much as you're God.
Zgłoś
0statniSprawiedliwy 2012-06-18, 22:18
Trzeźwy jak świnia

Człowiek człowiekowi wilkiem a kiwi kiwi kiwi
Zgłoś
dr_dex 2012-06-18, 22:22 21
No prosze - pod tym pedalskim usmieszkiem i głupio-mądrymi wywodami, którymi nas raczy Adaś na codzień widać, że jednak ma jeszcze szanse wyjśc na człowieka

"A może słucham Ciebie, a może mnie to jebie ..."
Kaliber 44 - "Może tak może nie"
Zgłoś
nurgle 2012-06-18, 22:35 2
patrzcie no go niby debil a też człowiek
Zgłoś
ODkarzacz 2012-06-18, 22:55
Toż zawsze się zarzeka, że niego prawdziwy Polak. W końcu jakiś namacalny dowód
Zgłoś
macleod 2012-06-18, 23:21 1
Tylko czekać aż powstanie komisja śledcza w sprawie próby ataku na dobre imię Szanownego Pana Hofmana, a także cały PIS razem z jego mości przewodniczącym Jarosławem Kaczyńskim ...
Zgłoś
BrunerOvned 2012-06-19, 0:02
Wielki mi poseł i te ryjki przy nim, za wszelką cenę włażące w oko kamery, żeby na chwilę się pokazać. Sami sobie dajcie odpowiedź, czy potrafiliby wymienić choćby nazwiska dwóch pomocników i dwóch obrońców. Leszcze

Teraz spróbuj sobie wyobrazić, że Twój stary dyma Ciebie w dupę. A ty stoisz przodem do lustra i patrzysz w odbicie...
Zgłoś
vass 2012-06-19, 0:57
Wszystko ok poseł też człowiek, był po pracy, ale kurwa jakim cudem najebał się na stadionie, a jeśli nie na stadionie, tylko przed meczem, to kto go wpuścił ?
Zgłoś
Jumpix 2012-06-19, 1:18 1
fantomasik napisał/a:

Poseł też stworzenie boże i najebać się może

Z tym "stworzenie boże"to bym się zastanowił.A... i który bóg według ciebie go stworzył? Zeus,Apollo,Ares,Posejdon.Wiesz,człowiek wymyślił ich tysiące.Więc zanim zajebiesz jakiś komentarz o twoim wymyślonym przyjacielu to strzel sobie w łeb.
Zgłoś
l................1 2012-06-19, 1:22 1
Polecam stronkę na fajsie: pl-pl.facebook.com/WkurwiaMnieAdamHofman
Zgłoś
dzejosB 2012-06-19, 1:28
To się Hofman zaprawił ładnie. Ciekawe czy Jarek już widział...

Nie jestem tchórzem i nie jestem bohaterem. Jestem gdzieś po środku.
Zgłoś
Doktór 2012-06-19, 1:28
Jarek mu zrobi awanturę jak wróci do domu. Żałoba smoleńska przecież trwa...

Ojjj szykuje się wpierdol ;>
Zgłoś
lofix1 2012-06-19, 2:16 1
hofman wie, żę yaro ma go usunąć z kierownictwa pissu, a ma mieszkanie w kredo za pół bańki we wro, więc co mu został?o najebać się póki za darmo leją.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów