Turcja
Turcja
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
Chyba jakieś ostatnie ostrzeżenie 🙂
Albo tak albo to jakiś zjeb co dostał klamkę do łapy i bawił się nią. Jeśli drugie, to ta proca ma więcej pestek w magazynku niż ten pojeb IQ
[ Dodano: 2024-10-11, 08:40 ]
(nie wygląda na jakiegoś fachowca sicario)
Albo tak albo to jakiś zjeb co dostał klamkę do łapy i bawił się nią. Jeśli drugie, to ta proca ma więcej pestek w magazynku niż ten pojeb IQ
(nie wygląda na jakiegoś fachowca sicario)
Klamkę, pestki... Jprdl... Pistolet i naboje jak już.
Nie znasz slangu gangsterów z sadola? "proca" hahaha
Odezwały się dwie pizdy rurkowe co ani w wojsku nie były ani nie potrafią odróżnić glocka od beretty i teraz będą się teraz przepychać która mądrzejsza a obie tępe jak but...
Daruj kidosowi bo na podwórku tak nazywają te swoje pukawki zrobione z gwintów od butelek i baloników na nich założonych, żeby strzelać do siebie pestkami z winogrona które im mamusia kupiła
Na kij bejsbola-wykałaczką! Maczeta-obcinarka do paznokci! Nóż-kucharek! Wyjście na pole-wyjście na spacerniak! Czy przez oglądanie czarnych? Czy lansowanie się na kryminał?
Daruj kidosowi bo na podwórku tak nazywają te swoje pukawki zrobione z gwintów od butelek i baloników na nich założonych, żeby strzelać do siebie pestkami z winogrona które im mamusia kupiła
Ty przez całe życie nie widziałeś tyle razy broni ile ja z niej strzelałem więc daruj sobie dzieciaczku, a jak jest inaczej to możesz na strzelnicy udowodnić
Odezwały się dwie pizdy rurkowe co ani w wojsku nie były ani nie potrafią odróżnić glocka od beretty i teraz będą się teraz przepychać która mądrzejsza a obie tępe jak but...
w pizde to se wsadzasz te klami, proce i pestki niedorozwoju jebany. Jak bylem w wojsku to na gowno papu mowiles zasrancu.
[ Dodano 2024-10-11, 11:22 ]
Ty przez całe życie nie widziałeś tyle razy broni ile ja z niej strzelałem więc daruj sobie dzieciaczku, a jak jest inaczej to możesz na strzelnicy udowodnić
strzelałeś. chyba z ucha
Wiesz ile w domu mam klamek? A pestki wysrywam po arbuzie. Zjeb
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów