📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
decyzja życia - czekam aż mi ktoś pomoże i wykrwawiam się dość szybko czy ściągam z dupy pasek od spodni, przez 15 sekund nie trzymam rany ale potem opaska założona. Stres podpowiada pierwsze rozwiązanie
Kiedy Ci ludzie się nauczą, że dwóch gości na motorynce to 99% zestaw KILER + KIEROWCA.
Nosz kurwa oni przecież od kilku lat jeżdżą w tym tandemie po sadisticowych filmikach a ludzi na ulicy to wciąż zaskakuje...
Nosz kurwa oni przecież od kilku lat jeżdżą w tym tandemie po sadisticowych filmikach a ludzi na ulicy to wciąż zaskakuje...
Zdjalby pasek z tej pedalskiej torebki i by typa uratowal. No ale coz takie mamy czasy
Jakby co mam skuter i czasami kogoś z tyłu wożę
No raczej tego nie rozchodzi co gość miał pecha, nie był celem a i tak poszedł w piach
Kelner najlepszy. Jeszcze pamiętał o wydaniu paragonu po wszystkim
to musiał by rewoler albo jakies magnum ze mu tak noge przebiło na wylot
Wy kurwa widzę, że macie pojęcie o zakładaniu stazy, jak ja o balecie.
Kurwa, ale kiler jak sie oddalał i mijał postrzelonego w nogę, mógł chociaż burknąć "przepraszam". Troche, kurwa kultury.
trambulator napisał/a:
Kiedy Ci ludzie się nauczą, że dwóch gości na motorynce to 99% zestaw KILER + KIEROWCA.
Te 99% wyliczyłeś na bazie filmików na sadolu? Naoglądałeś się takich filmów i myślisz, ze tam jeżdżą tylko mordercy na tego typu motorach? Pewnie tysiące ludzi porusza się takimi motorkami.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów