18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Dostał wpierdol za wódeczke
sebsossj • 2018-06-13, 10:25
Pijany głupi polaczek został zaproszony do wejścia na ring przez profesjonalego zawodnika Muay Thai w zamian za wódeczke. Niestety nasz narodowy geniusz myślał, że walka odbędzie się na łaskotki.

Quidquid latine dictum sit, altum videtur
Zgłoś
~Velture 2018-06-13, 10:30 23
Cool story bro.

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
nowynick 2018-06-13, 10:30 2
Wódka już niepotrzebna, bo zdążył go spizgać
Zgłoś
TB303 2018-06-13, 10:30 15
sebsossj napisał/a:

Pijany głupi polaczek został zaproszony do wejścia na ring przez profesjonalego zawodnika Muay Thai w zamian za wódeczke.

No to teraz Cię prawilniusy i nacjolole zniszczą antypolski bydlaku... Szykuj się!
Zgłoś
Cara_Al_Sol 2018-06-13, 11:07 6
Still better content than velture shit...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Proin nibh augue, suscipit a, scelerisque sed, lacinia in, mi. Cras vel lorem. Etiam pellentesque aliquet tellus. Phasellus pharetra nulla ac diam. Quisque semper justo at risus.
Zgłoś
wormgoro 2018-06-13, 11:10
Sędzia wygląda jak żulik spod biedronki.
Zgłoś
Argeusz 2018-06-13, 12:28 2
Za najebanie polaczkowi zawsze piwo

Całe życie w bólu i cierpieniu.
Zgłoś
mesjans 2018-06-13, 16:40
Liczył na darmową wódkę a tu sroga cena.
Zgłoś
Essent 2018-06-13, 20:13
Zniszczę Cię
Zgłoś
madasadas 2018-06-13, 20:29 1
To ten sławny Bonus BGC?
Zgłoś
o................a 2018-06-13, 22:24 4
Jak za wódeczkę nie wygrał to nie mógł być prawdziwy polak.
Zgłoś
Piterek_19 2018-06-13, 23:04 3
A ja szanuje - ilu z was może powiedzieć, że walczyło z profesjonalnym fighterem i to w Tajlandii?
Zgłoś
Drulec 2018-06-13, 23:42 1
Piterek
Ja mogę, byłem w barze na phi phi Island i walczyłem kilka razy. Po każdej walce dostajesz medal i drinka w wiaderku
Zgłoś
Nazgrel 2018-06-14, 1:48 11
Po pierwsze to jest zwykły turysta z Polski a nie żaden "pijany głupi Polaczek" wieśniaku, po drugie to jest Reagge Bar i urządzanie walk pomiędzy podpitymi klientami czy też walk właśnie z zawodowcami to jest jedna z jego głównych atrakcji. Wszystko w charakterze dobrej zabawy i sportu, chociaż nokauty też się zdarzają (co widać na filmiku). Kretyński opis wprost z gimnazjum.
Zgłoś
XM195 2018-06-14, 7:19 1
Bonus BGC?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów