📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Abraxus napisał/a:
szkodnik nie jest zwierzęciem. To bardzo interesujące. Możesz to rozwinąć?
hitlerowcy i bolszewicy np. twierdzili, że żydzi to nie ludzie
w każdym kłamstwie, ziarnko prawdy
jaka jest frajda ze znęcania sie nad zwirzetami ?
Przeciez to pokaz swojego pizdowatostwa... leją Cie na dworze bo jesteś ciotą, leją Cie w domu bo masz patologie na kwadracie, ogolnie jesteś taką pizdą, żenie radzisz sobie z nikim i niczym, wiec wyładowujesz emocje na słabszych. Prosty mechanizm, ... ale żeby sie tym chwalić w necie, że jest sie skończoną pizdą ?
Przeciez to pokaz swojego pizdowatostwa... leją Cie na dworze bo jesteś ciotą, leją Cie w domu bo masz patologie na kwadracie, ogolnie jesteś taką pizdą, żenie radzisz sobie z nikim i niczym, wiec wyładowujesz emocje na słabszych. Prosty mechanizm, ... ale żeby sie tym chwalić w necie, że jest sie skończoną pizdą ?
On się nie znęca nad tym gryzoniem, on próbuje wydobyć z niego lokalizację gniazda.
Mi się wydaje, że było
Cytat:
hitlerowcy i bolszewicy np. twierdzili, że żydzi to nie ludzie
Za to żydzi twierdzą, że goje to nie ludzie.
Szach mat.
dewastacjusz napisał/a:
roznoszą choroby w tym wściekliznę.
I dlatego:
dewastacjusz napisał/a:
przynajmniej pies ma jakąś rozrywkę i sobie poje...
Dajesz psu jeść cholerstwo które potencjalnie może go czymś zarazic?
krzyks napisał/a:
A może raczej to widziałeś?
Ten film był jako osobny temat, ale już chyba został usunięty.
Jakaś nowa moda u kitajców? Torturowanie jedzenia przed spożyciem?
Tacy Panowie jak z filmika będą pierwszymi, którzy podczas wojny strzelą płaczącej ośmiolatce w tył głowy.
Trzeba być strasznym niedorozwojem i porażką człowieka, żeby podbudowywać sobie ego katując niewinne stworzenia.
Trzeba być strasznym niedorozwojem i porażką człowieka, żeby podbudowywać sobie ego katując niewinne stworzenia.
Mój pies jak już się naje to się bawi żarciem, widzę że ten typek ma to samo
Jak nie chce miec myszy w domu debil jebany to niech sobie kurwa dziury w scianach pozakleja
Ty j... sadysto. Jak bym cie dorwał do nogi z dupy powyrywam. Szczur nie szczur ale to zwierze.
Taaa. wiedziałem że w końcu na sadolu odnajdę nowy poziom bondage i spankingu.. ale jednak nie o to mi chodziło.
Pod poprzednim, tożsamym tematem bardziej się rozpisałem. Tutaj napiszę krótko: przykro patrzeć. Od tak, zwyczajnie. Nie ma żadnego znaczenia czy to szczur, czy pies. Zabić, zakopać/spalić... ale po co czemuś zadawać całkowicie zbędny ból? Żółty musi mieć spore kompleksy i nierówno pod kopułą..
A co, twierdzisz, że żydzi i cyganie to ludzie?
Zwierząt nie zabijać...
Założę się, że wpierdalasz zamiast schabowego warzywa.
Zwierząt nie zabijać...
Założę się, że wpierdalasz zamiast schabowego warzywa.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów