📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Abraxus napisał/a:
szkodnik nie jest zwierzęciem. To bardzo interesujące. Możesz to rozwinąć?
hitlerowcy i bolszewicy np. twierdzili, że żydzi to nie ludzie
w każdym kłamstwie, ziarnko prawdy
jaka jest frajda ze znęcania sie nad zwirzetami ?
Przeciez to pokaz swojego pizdowatostwa... leją Cie na dworze bo jesteś ciotą, leją Cie w domu bo masz patologie na kwadracie, ogolnie jesteś taką pizdą, żenie radzisz sobie z nikim i niczym, wiec wyładowujesz emocje na słabszych. Prosty mechanizm, ... ale żeby sie tym chwalić w necie, że jest sie skończoną pizdą ?
Przeciez to pokaz swojego pizdowatostwa... leją Cie na dworze bo jesteś ciotą, leją Cie w domu bo masz patologie na kwadracie, ogolnie jesteś taką pizdą, żenie radzisz sobie z nikim i niczym, wiec wyładowujesz emocje na słabszych. Prosty mechanizm, ... ale żeby sie tym chwalić w necie, że jest sie skończoną pizdą ?
On się nie znęca nad tym gryzoniem, on próbuje wydobyć z niego lokalizację gniazda.
hitlerowcy i bolszewicy np. twierdzili, że żydzi to nie ludzie
Za to żydzi twierdzą, że goje to nie ludzie.
Szach mat.
I dlatego:
dewastacjusz napisał/a:
przynajmniej pies ma jakąś rozrywkę i sobie poje...
Dajesz psu jeść cholerstwo które potencjalnie może go czymś zarazic?
krzyks napisał/a:
A może raczej to widziałeś?
Ten film był jako osobny temat, ale już chyba został usunięty.
Jakaś nowa moda u kitajców? Torturowanie jedzenia przed spożyciem?
Tacy Panowie jak z filmika będą pierwszymi, którzy podczas wojny strzelą płaczącej ośmiolatce w tył głowy.
Trzeba być strasznym niedorozwojem i porażką człowieka, żeby podbudowywać sobie ego katując niewinne stworzenia.
Gdziekolwiek idziesz, idź z całym swoim sercem.
Trzeba być strasznym niedorozwojem i porażką człowieka, żeby podbudowywać sobie ego katując niewinne stworzenia.
Ty j... sadysto. Jak bym cie dorwał do nogi z dupy powyrywam. Szczur nie szczur ale to zwierze.
Taaa. wiedziałem że w końcu na sadolu odnajdę nowy poziom bondage i spankingu.. ale jednak nie o to mi chodziło.
Pod poprzednim, tożsamym tematem bardziej się rozpisałem. Tutaj napiszę krótko: przykro patrzeć. Od tak, zwyczajnie. Nie ma żadnego znaczenia czy to szczur, czy pies. Zabić, zakopać/spalić... ale po co czemuś zadawać całkowicie zbędny ból? Żółty musi mieć spore kompleksy i nierówno pod kopułą..
A co, twierdzisz, że żydzi i cyganie to ludzie?
Zwierząt nie zabijać...
Założę się, że wpierdalasz zamiast schabowego warzywa.
Kieruję bezpośrednio pracami Sekcji – 4, 5, 6, i 7.
Osobiście werbuję agenturę i utrzymuje z nią łączność.
Zwierząt nie zabijać...
Założę się, że wpierdalasz zamiast schabowego warzywa.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów