📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
markesen napisał/a:
Ty j... sadysto. Jak bym cie dorwał do nogi z dupy powyrywam. Szczur nie szczur ale to zwierze.
Kocham takie komentarze. Od razu wiadomo, że mamy do czynienia z pizdą, która dużo krzyczy, a jak przyjdzie co do czego, to nic nie robi
Coś Wam się w głowach popierdoliło, nazwa Sadistic, a zachowują się jakby w nazwie nie chodziło o sadyzm. Na ludziach to owszem, jak najwięcej znęcania się, ale niech tylko piesek, kotek czy chuj wie co to budzą się jebani obrońcy praw zwierząt. To, że zrobili mu grę wstępną do śmierci to już tak nie płaczcie.
Znałem kiedyś gościa co po tych wojnach w iraku mu odjebało. Jadąc samochodem to bał się, żeby coś mu nie wyskoczyło przed maskę, bo zabił by się ze smutku nad martwym zwierzakiem, a jakby zabił człowieka na pasach to wyjebane.
Dlatego panie kij w dupe jego duszy, a Wam mniejszego bólu dupy o gryzonia.
Masz łeb i chuj? - kombinuj.
Znałem kiedyś gościa co po tych wojnach w iraku mu odjebało. Jadąc samochodem to bał się, żeby coś mu nie wyskoczyło przed maskę, bo zabił by się ze smutku nad martwym zwierzakiem, a jakby zabił człowieka na pasach to wyjebane.
Dlatego panie kij w dupe jego duszy, a Wam mniejszego bólu dupy o gryzonia.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów