Radość była wielka
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
34 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Radość była wielka
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Jak małpy ... skacze na rurke jak małpy po drzewie , machaja dupami jak małpy by je ktoś wydymał , atakują jak małpy w stadzie na 1 ofiare, kradną jak małpa małpie ...
moze brakującym ogniewem jest murzyn miedzy małpą a człowiekiem ? tylko poprawność polityczna zabrania tego oznajmić ...
moze brakującym ogniewem jest murzyn miedzy małpą a człowiekiem ? tylko poprawność polityczna zabrania tego oznajmić ...
Jej dupa też jest wielka...
Skóra w kolorze gówna nie jest przypadkowa. Ta małpka jest głupia właśnie jak gówno.
Pralpunkt napisał/a:
Pierdolicie ja bym taką czekoladkę wydymał
A potem w szpitalu lekarz Ci powie że złapałeś tyle chorób wenerycznych że baza programu Avast nie może się zaktualizować.
sprytny małpiszon.
więcej radości dałaby jej tylko opona na łańcuchach
Asuritta napisał/a:
Jak małpy ... skacze na rurke jak małpy po drzewie , machaja dupami jak małpy by je ktoś wydymał , atakują jak małpy w stadzie na 1 ofiare, kradną jak małpa małpie ...
O kurwa ale mi zrobiłeś rozkminę xD Najśmieszniejsze jest to że chyba masz racje. W końcu nasi przodkowie też kiedyś mieszkali w lepiankach z gówna itp. ale w końcu postęp poszedł do przodu i jakoś się rozwinęliśmy. Tysiące lat cywilizacji i nauki robi swoje (tak samo kultury Azjatyckie). A czarnuchy to tak jak by ledwo z szałasów z gówna wyszli i nagle się od nich wymaga honoru, szacunku czy uczciwości kiedy my mieliśmy tysiące lat by się tego nauczyć a oni ledwo co weszli w ten świat normalnego człowieka. To tak jak by wyjąć z jakiejś puszczy amazońskiej jakiegoś dzikusa, ubrać go, dać iphona, sportowy samochód i wymagać od niego by potrafił się zachować jak normalny człowiek xD
To wychodzi na to że najlepiej by ich było dozbroić, wytłuką się sami a niedobitki do zoo, rezerwatów czy innego muzeum jako ten brakujący element w ewolucji
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów