18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
A................N 2010-11-13, 8:44 1
Tiaa. kurier ma średnio 3,50 od dostarczonej paczki więc wygłupiając się w ten sposób nie zarobi na chleb. Ewentualnie paczka niedostarczona, ale z adnotacją odmowy przyjęcia też daje 3,50.
Zgłoś
think666 2010-11-13, 20:39
Jakbym widział mojego listonosza... koleś jest zawodowym ninja - awizo jest ale jego nikt nie widział.

"drodzy userzy, jeśli wasz humor jest tak krótki jak długość waszych penisów, szczerze ubolewam."
Jacy moderatorzy tacy userzy.
Zgłoś
garłacz 2010-11-13, 20:42 12
@up
może pocztą wysyła.
Zgłoś
SleThu 2010-11-13, 20:49
Bo niektórzy listonosze paczek nie noszą tylko wpierdalają do skrzynek świstek, ze się nie było w domu. W sumie też bym tak robił za tak marne pieniądze.
Zgłoś
Skądinąd 2010-11-13, 21:03 2
u mnie kiedys listonosz zostawil awizo z adnotacja: "drzwi od mieszkania byly zamkniete". do dzisiaj sie zastanawiam WFT?! szarpal za klamke czy jak?!

Na końcu każdej tęczy znajduje się siedziba komitetu homolobby.
Zgłoś
Zbychu 2010-11-13, 21:10
Marne tłumaczenie artykułu z CollegeHumor.com http://www.collegehumor.com/article:1794567 . Przydałoby się napisać chociaż skąd to wziąłeś....
Zgłoś
D................a 2010-11-13, 21:46
@up za to Ty jesteś kurwa pierwsza klasa troll :*
Zgłoś
Zkirtaem 2010-11-13, 23:01
Wziął to z joemonstera, bo tam jest przetłumaczone. I co z tego? Czy tutaj ktokolwiek podaje źródła?
Zgłoś
kris1579 2010-11-13, 23:14
nie to nie UPS bo by zapukał i powiedział "UPS zapomniałem paczki"
Zgłoś
erotyczny 2010-11-13, 23:36
U mnie poczta działa w ten sposób że listonosz nigdy nie zostawia awiza następnie paczki wracają do nadawców, jebane kurwy.
Kurierzy przynajmniej dzwonią

"Jestem osobą nietolerancyjną i prosiłbym to uszanować"

"Wkurwiają mnie wielkie PODPISY"
Zgłoś
kacus 2010-11-14, 14:21
Zbychu napisał/a:

Marne tłumaczenie artykułu z CollegeHumor.com http://www.collegehumor.com/article:1794567 . Przydałoby się napisać chociaż skąd to wziąłeś....

dostałem to od znajomego na @ w pracy i nie chciał się pochwalić skąd to miał ,a rzadko wchodzę na joemonstera.
Jak sam znajdę w necie i tutaj wrzucam to podaje źródło
i tyle w tym temacie
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów