📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tiaa. kurier ma średnio 3,50 od dostarczonej paczki więc wygłupiając się w ten sposób nie zarobi na chleb. Ewentualnie paczka niedostarczona, ale z adnotacją odmowy przyjęcia też daje 3,50.
Jakbym widział mojego listonosza... koleś jest zawodowym ninja - awizo jest ale jego nikt nie widział.
Bo niektórzy listonosze paczek nie noszą tylko wpierdalają do skrzynek świstek, ze się nie było w domu. W sumie też bym tak robił za tak marne pieniądze.
u mnie kiedys listonosz zostawil awizo z adnotacja: "drzwi od mieszkania byly zamkniete". do dzisiaj sie zastanawiam WFT?! szarpal za klamke czy jak?!
Marne tłumaczenie artykułu z CollegeHumor.com http://www.collegehumor.com/article:1794567 . Przydałoby się napisać chociaż skąd to wziąłeś....
@up za to Ty jesteś kurwa pierwsza klasa troll :*
Wziął to z joemonstera, bo tam jest przetłumaczone. I co z tego? Czy tutaj ktokolwiek podaje źródła?
U mnie poczta działa w ten sposób że listonosz nigdy nie zostawia awiza następnie paczki wracają do nadawców, jebane kurwy.
Kurierzy przynajmniej dzwonią
Kurierzy przynajmniej dzwonią
Zbychu napisał/a:
Marne tłumaczenie artykułu z CollegeHumor.com http://www.collegehumor.com/article:1794567 . Przydałoby się napisać chociaż skąd to wziąłeś....
dostałem to od znajomego na @ w pracy i nie chciał się pochwalić skąd to miał ,a rzadko wchodzę na joemonstera.
Jak sam znajdę w necie i tutaj wrzucam to podaje źródło
i tyle w tym temacie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów