18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 26 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
t................x 2015-03-24, 7:20
czy mi się wydaje czy mu ktoś tam arbuza wrzucił pod koniec?
Zgłoś
mazin 2015-03-24, 8:00 7
Gdyby to był Bronek, to gościa odstrzeliliby, zanim by zdążył postawić nogę na jezdni. A nawet jeśli nie, to Bronek upuściłby pizzę
Zgłoś
leszkowiecki 2015-03-24, 8:26 6
@up picę by ópósci by
Zgłoś
Oponka 2015-03-24, 8:43
ugh... zimna pizza...fuj
Zgłoś
DeSlay 2015-03-24, 9:28
W ogole to dziwne ze go na wszelki wypadek nie ostrzelali. To każdy przebrany za pizzermena może miec szanse strzelić do Papy z metra.

W sumie szkoda by było.

A Bronek powiedziałby "Chodź Mario"
Zgłoś
MadDave 2015-03-24, 12:59
potem powie na kazaniu.
A tam po maturze chodziliśmy na pizze.

może i nie najlepszy komentarz ale jako tako.
Zgłoś
PixLord 2015-03-24, 13:02
Ja myślałem, że do tego merola wrzuci ruchem postępowo-obrotowym.
Zgłoś
Magicalan 2015-03-24, 14:36 1
Zagadka była łatwa, bo na pizzy był napis papa i zepsuło to cała zabawę Pierwsze 3 sekundy myślałem, że to wyścig

"Boże, broń mnie przed przyjaciółmi, z wrogami sam sobie poradzę"
Zgłoś
t................x 2015-03-24, 15:58
Czekam na przeróbkę jak zamiast pizzy podają mu ministranta
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów