📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Aleo napisał/a:
Taka praca ma bardzo poważne konsekwencje na kręgi szyjne. Wiem, bo jestem właściciel wielkiej przychodni rehabilitacyjnej w WAW.
Zastanawia mnie kto w Polsce podobnie by dźwigał hah Coś wyjaśnisz dokładniej? Jestem ciekawy
Jestem ekspertem wyjaśniam:
To akcja jakiegoś złomowiska gdzie płacisz jakąs stała kwotę i wynosisz to co uniesiesz siłą swoich mięśni
To akcja jakiegoś złomowiska gdzie płacisz jakąs stała kwotę i wynosisz to co uniesiesz siłą swoich mięśni
Gościu ma dużo na głowie....
Ciekawe jaki rzeczywisty przebieg ma ten silnik, który trafił na to światowe wysypisko z jakiegoś kraju trzeciego świata, a wcześniej kilka razy miał kręcony licznik.
jebani zajebią nasz niskimi kosztami.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów