📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
45 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
mygyry napisał/a:
O jebany, zajebie auto bez odpalania
Źle to widzisz, ta tutaj grupka inżynierów właśnie wynalazła i złożyła najnowszy silnik dla Tesli i tradycyjną metodą dostarczają osobiście by biały pomiot wiedział kto jest przodownikiem w naukach ścisłych jak i technicznych.
Nowy ład wprowadzili.
Dyskopatia wynaleźć cywilizowany człowiek. W Afryka nie być cywilizacja i nie być człowiek więc nie być też dyskopatia.
Pracują? Pracują. To się odpierdolcie.
Wy może jesteście białymi ludźmi z jakim takim wykształceniem, ale to nie znaczy że macie deprecjonować dobre chęci ludzi skrzywdzonych przez naturę tak kolorem jak i sytuacja życiową.
Wy może jesteście białymi ludźmi z jakim takim wykształceniem, ale to nie znaczy że macie deprecjonować dobre chęci ludzi skrzywdzonych przez naturę tak kolorem jak i sytuacja życiową.
Jak byłem młody i głupi to wyjąłem z bagażnika i sam zaniosłem do mechanika goły silnik 1,9 D z Kangoo. Teraz bym wziął 2 do pomocy
Taka praca ma bardzo poważne konsekwencje na kręgi szyjne. Wiem, bo jestem właściciel wielkiej przychodni rehabilitacyjnej w WAW.
Krzychu kadetem tera
Aleo napisał/a:
Taka praca ma bardzo poważne konsekwencje na kręgi szyjne. Wiem, bo jestem właściciel wielkiej przychodni rehabilitacyjnej w WAW.
Cóż za zaszczyt dostać taki zastrzyk wiedzy na poziomie szkoły podstawowej od tak przedsiębiorczej osoby
Kurwa! Heee men. Nie mamy szans w wojnie Ludzko-murzyńskiej.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów