📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
22 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
widziałem taka akcję na żywo z paletą browca... kierowca miał buty w śniegu i zjechał z paletą w dół
Powinien polecieć na zbity pysk jego kierownik, ewentualnie jakościowiec z logistyki, który nie stworzył odpowiedfnich procedur / nie przeszkolił pracownika w zakresie użycia klinów pod koła.
Bo stanął tym jebanym kombi tak blisko, debil...
@up
Od tego kombi to się proszę oddonaldtuskczyć to nie jego wina, że jakiś debil zaprojektował tam miejsca parkingowe
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Od tego kombi to się proszę oddonaldtuskczyć to nie jego wina, że jakiś debil zaprojektował tam miejsca parkingowe
Jasne. Wiadomo, że to wina idioty, który stworzył debila kierowcę.
-_BrD_- napisał/a:
Powinien polecieć na zbity pysk jego kierownik, ewentualnie jakościowiec z logistyki, który nie stworzył odpowiedfnich procedur / nie przeszkolił pracownika w zakresie użycia klinów pod koła.
Niech zgadnę. Jesteś jednym z tych co to na piekarniku potrzebują napisu "nie suszyć zwierząt domowych" albo pracujesz w Mordorze na Domaniewskiej zajmujesz się wymyślaniem takich naklejek?
Taki wózek nie miał jakieś wersji hamulca? Czy "szofer" idiota? oO
Double headgrap
Max. 250 znaków
U nas kierowca jeździ bez umowy, bez szkoleń, bez sprzętu i starym sprzętem. Tutaj powinien mieć paleciaka, a nie kliny pod koła ;D
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów